Onlar bir dönem ekranların çok konuşulan isimleriydi. Bazıları sundukları haberlerle meşhur oldu, bazıları da canlandırdıkları karakterlerle beğeni topladı. Peki şimdi neredeler, neler yapıyorlar? İşte bir zamanların ünlü isimlerinin şimdiki hayatları…

62 yaşındaki Hamit Özsaraç, 1980’de TRT’de spikerlik yapmış 1990’da Gülgün Feyman ile birlikte Star TV’ye geçmişti.

1995 yılında Star TV’den ayrılarak Show TV’y geçen Hamit Özsaraç, Yaz Hafta sonu haberlerini sundu. 2000 yılında hem Skytürk’te hafta içi haberlerini sundu hem de Show TV’de hafta sonu haberlerini sundu.

2002 yılında Reha Muhtar’ın ayrılmasına rağmen Skytürk’te kaldı. 2003 yılında tekrar Show TV’de Haftasonu Haberleri’ni sunan Özsaraç, 2007 yılında Ali Kırca gelince Show TV’den ayrıldı ve 3 yıl işsiz kaldı. Özsaraç günümüzde ise seslendirme sanatçısı olarak devam etmektedir.

İşte unutulmaz sunucunun son hali: 2000 yılında hem Skytürk’te hafta içi haberlerini sundu hem de Show TV’de hafta sonu haberlerini sundu.

Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor’ filminin ‘Kıvırcık Ömer’i Talip Güran, Bodrum’da tahta sandalye imalatı yaparak yaşamını sürdürüyor.

Bodrum’da yeşil, mavi, turuncu, beyaz ve sarı renkte sandalye imal eden Talip Güran Gümüşlük mahallesi Dere köyde açtığı marangoz atölyesinde tahta sandalye imalatı yapıyor.