Tolga Çevik'in 'Arkadaşım' olarak sahneye çıktığı, ekranların en sıra dışı ve eğlence programı Tolgshow, Cuma akşamı final bölümü ile ekrana geliyor.

İki sezondur izleyiciyi kahkahaya boğan Tolga Çevik, Begüm Kütük'ü ağırladığı final bölümünde yine unutulmaz anlara imza atacak.

Tolga Çevik final bölümünde, dokuz kız kardeş ile büyümüş kibar 'Arkadaşım' olurken, karşısına çıkan maço genç kadın (Begüm Kütük) ile yaşadığı anlaşmazlıklar ekran başındakileri yine çok güldürecek.

BAY BINGIL TATİLE ÇIKIYOR

TOLGSHOW'un ikinci perdesinde fenomen karakter Bay Bıngıl olarak karşımıza çıkan 'Arkadaşım', Karadeniz tatili için eniştesiyle birlikte yollara düşecek. Yolda hamile bir kadına yardım eden Bay Bıngıl bunun hayallerindeki tatil olmadığını fark ettiğinde iş işten geçmiş olacak.

25 Film'in yapımcılığını üstlendiği; Gizemli Yönetmen Fırat Parlak, Minik Müzisyen Özer Atik ve Sarp Bozkurt'un da yer aldığı merakla beklenen TOLGSHOW'un final bölümü 21 Eylül Cuma saat 23.30'da FOX'ta.

TOLGSHOW NEDEN BİTİYOR?

Programın neden bittiği ile ilgili kanaldan yada yapımcıdan resmi bir açıklama gelmezken, programın final yapmasında reyting sonuçlarının etkili olduğu düşünülüyor.