Survivor'da All Star'da dün akşam eleme heyecanı yaşandı. Geçtiğimiz hafta sonu konseyde yapılan oylamada Merve Oflaz ve Berna eşit oy alarak, elemeler için ilk adaylar olurken dün gece yapılan SMS oylamasında Anıl birinci oldu. İşte elenen isim; Survivor'da adaya veda eden isim Merve Oflaz oldu! Geçtiğimiz hafta yapılan oyunları kaybeden Ünlüler, elemeler için konseyde bir araya geldi. Yapılan oylamada Merve Oflaz ve Berna, eşit oy alarak elemeler için ilk adaylar oldu. Bugün yapılan SMS oylamasında ise izleyicilerin oylarıyla Anıl birinci oldu.  Eli şişen Hilmi Cem’in moralini yükseltmek isteyen Turabi, yine konuyu Hakan’a getirdi

HAKAN'IN İSMİNİ VERDİ Ünlüler adasında yaşanan yemek kirizi ve sonrasındaki tartışmalar Hakan'ı bir kez daha gündeme getirdi. Balık tutan; ancak balıkları yarışmacılarla paylaşmayan Hakan büyük tepki çekerken SMS oylamasında Anıl birinci oldu. Merakla beklenen kararını açıklayan Anıl, elemeler için Hakan'ın ismini verdi.


 OYLAMADA GİDEN İSİM MERVE OFLAZ OLDU SMS oylamasında elenen isim ise Merve Oflaz oldu. Kararı duyan Merve Oflaz büyük hayal kırıklığı yaşarken, Anıl'ın tercihi Ünlüler arasındaki kavgayı iyice alevlendirdi.


MERVE: ADADAN GİTMEK İSTEMİYORUM SMS oylama sonuçları açıklanmadan önce konuşan Merve Oflaz  ise adadan gitmek istemediğini söyledi. Dokunulmazlık oyunları sonrası sürekli kendi isminin yazıldığını ifade eden Merve, yarışmada final oynamak istediğini söyledi. İşte Merve Oflaz'ın o sözleri; "Çok heyecanlıyım her zamanki gibi. Başladığımızdan beri her dokunulmazlığı kaybettiğimizde ismim çıkıyor sonuç olarak. Üç kez burada kalabildim. Bu sefer dördüncü kez olacak ve kalmak istiyorum. Aklımdaki önce birleşme partisi daha sonra da final. Önce o aklımda. Bu bir nevi mezuniyet gibi. Hepimiz onu görmek istiyoruz. Daha sonra arkadaşlarımı bırakmak istemiyorum, adayı bırakmak istemiyorum. Kendimi yeni bulmuşken. Gitmek istemiyorum, kimse gitmek istemiyor. Günü gelince bir kişi hariç herkes gidecek. İnşallah gitmem eğer gidersem de hayırlısı buymuş derim."