Yayınlanan son bölümü ile Survivor All star'da Turabi diskalifiye oldu mu? Doğukan ile Turabi'nin gergin dakikaları nasıl sonlandı? merak edeliyiordu. Detayları sizler için derledik.
Survivor'da Ödül Oyunu sonrası Doğukan Manço'nun yaptığı harekete çok sinirlenen Turabi Çamkıran, rakibinin üzerine yürüdü. Turabi'nin yaptığı hareket sonrası Survivor'dan diskalifiye olup olmayacağı merak ediliyordu. Daha önce Acun Ilıcalı tarafından 3 kez ihtar edilen Turabi'nin bu hareket yüzünden Survivor 2015 'tan diskalifiye olacağı ileri sürüldü.  Ancak Turabi'nin cezası bu hareketinin ardından ödül oyunundan diskalifiye olmak oldu.

İşte Turabi'yi kızdıran o hareket!


Doğukan’dan Turabi’ye zehir zemberek sözler!

Ödül oyununu kazanan Ünlülerde önce Turabi’den özür dileyen Doğukan, işin aslını öğrenince rakibine zehir zemberek sözler söyledi.
 
Survivor All Star’da ünlüler ve gönüllüler her gün daha da zorlaşan ada şartlarında hayatta kalmak için mücadele ediyor. Geçtiğimiz hafta gönüllülerin kazandığı ödül oyununun sonunda yarışmacılar omlet yediler ve yatakta yatmaya hak kazandılar.
 
Bu hafta ise en güzel yiyecek ödüllerinden biri karşılarına çıktı! Ödül oyunları sayesinde karınları doyan ve moral depolayan yarışmacılar bu hafta nasıl bir oyun oynadı? Yarışmacıları ödül oyunu sonunda nasıl bir ödül bekledi? Son bölümü izlemek için haberdeki linke tıklamanız yeterli olacaktır.