Survivor’un üçüncü eleme haftası büyük bir sürprize sahne oldu ve ada kadrosuna Nihat Doğan’ın yerine dahil olan Ahmet Dursun sağlık sorunları nedeniyle Survivor’a veda etti. Ünlüler takımı Acun Ilıcalı’nın açıklamasının ardından gözyaşlarını tutamadı.

Survivor All Star yarışmasına herkesi şoke eden bir gelişme yaşandı. Ünlüler takımında yarışan eski milli futbolcu Ahmet Dursun midesinden rahatsızlandı. Ahmet Dursun yarışma yetkilileri tarafından doktora götürülerek tedaviye alındı. Ancak hastanede yapılan kontrollerde Ahmet Dursun’un midesinde ciddi bir rahatsızlık olduğu ortaya çıktı. Yarışmada günlerce aç kalan ve çok az besin alabilen Dursun’un belirli aralıklarla yemek yemesi gerektiği şeklinde bir rapor verildi.

survivor-ahmet-dursunpg

Bu durumu yapılan ada konseyinde yarışmacılara açıklayan Acun Ilıcalı, sık sık yemek yemesi gereken Ahmet Dursun’un rahatsızlığı nedeniyle Survivor yarışmasından çıkartıldığını açıkladı.

Yarışmacılar Acun Ilıcalı’nın bu açıklaması karşısında büyük şok yaşarken, bazıları da gözyaşlarına boğuldu.

Survivor’un üçüncü eleme haftası büyük bir sürprize sahne oldu ve ada kadrosuna Nihat Doğan’ın yerine dahil olan Ahmet Dursun sağlık sorunları nedeniyle Survivor’a veda etti.

ÜZERİMDE BİR UĞURSUZLUK VAR…

Ahmet Dursun yarışmada finali hedeflediğini ancak, adaya geldiği günden beri üzerinde bir uğursuzluk olduğunu söyledi. Ahmet Dursun ve Merve Aydın ’ın vedalaşması duygusal anlara sahne oldu…

ÖNCE AYAĞI, SONRA MİDESİ…

Nihat Doğan, Survivor kadrosundan çıkarıldıktan sonra son dakikada ünlüler kadrosuna dahil olan Ahmet Dursun ilk haftalarda oyunlardaki formsuzluğuyla dikkat çekmişti. Dursun daha sonra da kendilerine ufak bir baraka yapmak isterken yaşanan kazada palaya basarak ayağını kesen eski futbolcuya dikiş atılmış Ahmet Dursun takımıyla birlikte yarışmalara katılamamıştı.

AHMET DURSUN’UN BU KADAR OY ALMASI BEKLENMİYORDU

Ahmet Dursun’un Ünlüler’in ilk eleme haftasında bu kadar çok oy alması beklenmiyordu. Dursun oylamada için Fulya’nın ismini yazarken önümüzdeki hafta da Merve Oflaz’ın ismini yazacağını işaret etmiş, ‘Hepinizi tek tek göndereceğim’ demişti.

MERVE OFLAZ’IN İSMİNİN YAZILDIĞI HAFTA AHMET DURSUN GİTTİ

Aslına bakılırsa Ahmet Dursun’un dediği oldu ve adadan gitmesi için arkadaşlarının en çok tercih ettiği isim Merve Oflaz oldu. Fakat Ahmet Dursun’un beklenmedik rahatsızlığı adadan Oflaz yerine kendisinin gitmesine neden oldu.