Survivor Türk Yunan yemeğinde eğlenceli dakikalar yaşandı.

Sabriye Yunan takımından Konstantinos'a yemek ikramına Konstantinos Sabriye'yi öperek karşılık verdi. Sabriye bir an için tebessüm etti sonra tokadı bastı.

20 Mayıs 2017 Cumartesi 01:12 0 0 Survivor Türk Yunan takımları arasında oynanan ödül oyunundan sonra her iki takımda Fedon'un Türk - Yunan şarkılarını seslendirdiği yemekli eğlencede bir araya geldiler. Neşeli dakikaların yaşandığı eğlencede geceye Sabriye damgasını vurdu. Türk ve Yunan takımlarının ayrı ayrı oturduğu masada Sabriye yerinden kalkarak Yunanistan masasının başına gidiyor ve Konstantinos'a özel olarak yemek ikramında bulunuyor.

Yunanistanlı diğer yarışmacıların "wooow" sesleri ve alkışları altında ikramı kabul eden Konstantinos bir süre sonra yerinden kalkarak Sabriye'nin yanına giderek Sabriye'yi yanağından öpüyor. Hiç beklenmedik bu durum karşısında tebessüm eden Sabriye Konstantinos'a tokadı basıyor.

Adem'i Berna'dan kıskanması ile sürekli gündeme gelen Sabriye için Adem'in nasıl tepki vereceğide merak edilenler arasında yer aldı.