Survivor adasından bu hafta kim elendi sorusunun yanıtı SMS oy sıralaması sonuçları ile ortaya çıktı. Acun Ilıcalı Survivor ünlüler SMS oylaması sonuçlarını saat 23.30'dan sonra açıkladı. Peki Survivor'dan kim elendi?

Survivorda adaların birleşmesinin ardından 10 Mayıs 2016 tarihi itibariyle ilk eleme gerçekleşti. Survivor adasında ünlüler takımı üst üste iki kez dokunulmazlığı kaybedince 3 isimle elemeye gitti.

SURVİVORDAN KİM ELENDİ? 10 MAYIS 2016 ELEMESİ

survivor 2016 kim elendi 10 mayisSurvivor 2016 adasında eleme adayı olan isimler Avatar Atakan, Ezgi Avcı ve Yunus Günçe'ydi. SMS oylaması sonuçlarına göre bu hafta elenen isim Ezgi Avcı oldu.

SURVİVOR ÜNLÜLER SMS SIRALAMASI SONUÇLARI

Survivor ünlüler SMS 10 Mayıs 2016 oy sıralaması TV8 yan ekrandan da yayınlandı. İşte 3 eleme adayının sıralaması;

-Avatar Atakan
-Yunus Günçe
-Ezgi Avcı

Acun Ilıcalı veda eden ismi açıkladığında Ezgi Avcı kadar Atakan da yıkıldı. Karar açıklanırken sürekli dua eden Atakan sonucu duyduğu anda dondu kaldı Ezgi ise ağladı. Atakan elini sırtına koyarak Ezgi'yi teselli etmeye çalıştı. Ezgi elenmesiyle ilgili şunları söyledi;

- "Gidecek olmak çok üzüntü veriyor. Hayatta karşılaşmadığım çok şeyle karşılaştım. Bir tane dostum var burda. Hepsi tecrübe kattı hayatıma. Benim vaktim bu kadarmış kalan arkadaşlara başarılar diliyorum".

Ezgi herkesle vedalaşarak Survivor macerasını noktaladı. Ezgi ilk başka Semih'e ardından Nagihan ve Yattara'ya sonra Yunus'a en son ise Atakan'a sarıldı. İkilinin sarılışı diğerlerinden hayli farklıydı.

ATAKAN'IN KORKTUĞU BAŞINA GELDİ

Avatar Atakan Survivor adasında bugüne kadar Ezgi Avcı'yı korumak için her yolu denedi. Öyle ki davranışları ile sevgili oldukları dedikodularına yolaçtı.

Atakan bu elemede de kendisinden çok Ezgi için korkuyordu ve korktuğu da başına geldi. Atakan şimdi adada tamamen yalnız kaldı. Ezgi Avcı'nın elenmesine en çok sevinen ise Nagihan Karadere oldu. Artık ünlüler takımında tek kadın olarak o kaldı.

Peki daha önceki SMS oylaması sonuçları ünlüler takımı için nasıl çıkmıştı kim hangi sırada yer almıştı. İşte şimdiye kadar yapılan ünlüler takımı SMS oy sıralaması sonuçları;

Survivor ünlüler SMS oy sıralaması sonuçları 12 Nisan 2016

1. Tuğba Özay
2. Ezgi Avcı
3.Yattara
4.Yunus Günçe
5. Nagihan Karadere
6. Mehmet Özyay

Survivor ünlüler oy sıralaması SMS sonuçları 5 Nisan 2016

1. Avatar Atakan
2. Ezgi Avcı
3.Yattara
4.Yunus Günçe
5. Mehmet Özyay
6. Tuğba Özay
7.Yılmaz Morgül (elendi)

Survivor ünlüler oy sıralaması 22 Mart 2016 SMS sonuçları

1. İbrahim Yattara
2. Ezgi Avcı
3. Nagihan Karadere
4. Yılmaz Morgül
5. Yunus Günçe
6. Eda Akkaya (elendi)
7. Mehmet Özyay

Survivor ünlüler SMS sıralaması sonuçları 16 Mart 2016

1. Avatar Atakan
2. Ezgi Avcı
3. İbrahim Yattara
4. Eda Akkaya
5. Nagihan Karadere
6. Yılmaz Morgül
7.Yunus Günçe
8. Mehmet Özyay

(Seda Tetik sakatlığı dolayısıyla elendi)

survivor ünlüler sms oy sıralaması sonuçları

SURVİVOR NAGİHAN KARADERE KENDİNE AŞIK

Nagihan Karadere ada konseyinde kendine olan hayranlığı ile Acun Ilıcalı'yı gülme krizine soktu. İşte Nagihan Karadere'nin 'Ben de olsam kendime hayran olurdum' noktasına vardığı o kendiyle aşk hali;

NAGİHAN KARADERE USULÜ SEVİNÇ

Survivor adasında ünlüler takımında yer alan Nagihan Karadere dedikoduları ile olduğu müthiş kadar hırsıyla da biliniyor. Nagihan Karadere'nin daha önce kaybettiğinde sergilediği öfke nöbetini görmüştük. Bu kez de izleyici tuhaf sevinç anına tanık oldu. 

Nagihan Karadere'nin öfke nöbeti kadar sevinci de olaymış. Geçtiğimiz ay Gizem Kerimoğlu'na yenildiği bir oyunda nasıl çıldırdığını görmüştük. Havalara zıplayıp dizlerini bükerek yeri tepmişti. İzlemeyenler için o görüntüyü bir daha verelim;

NAGİHAN KARADERE USÜLÜ SEVİNÇ

Bu kez de Survivor izleyicisi Nagihan Karadere usulü sevinç gösterisine tanık oldu. Nagihan Karadere'nin sevinci de öfkesindeki hareketlerine çok benziyor. Yine yerleri dövecek şekilde zıplıyor ve yine tuhaf sesler çıkarıyor. 

İşte Nagihan Karadere usulü sıradışı sevinç gösterisi;

SURVİVOR GÖNÜLLÜLERDE GİZEM KERİMOĞLU VE MEMİÇ KAVGASI

Survivor adasında gönüllüler takımındaki iki Gizem arasındaki gerginlik yeni bir kavgayla su yüzüne çıktı. Bu kez gönüllüler takımı şaşırttı ve Gizem Memiç yerine Gizem Kerimoğlu'na destek verdiler.

Gizem Memiç hayatının şokunu yaşarken 'Bu adadaki dostlukların gerçek olmadığını bir kez daha gördüm' diyerek yaşadığı hayal kırıklığını gösterdi. Bir köşeye çekilerek ağlayan Gizem Memiç, Damla Can'a özellikle kırılmıştı.

GİZEM KERİMOĞLU VE MEMİÇ KAVGASI

Gizem Kerimoğlu ve Gizem Memiç kavgasında gönüllüler takımındaki dengeler bozulurken son noktada Serkay'ın kararı etkili oldu. Gönüllüler takımı bir kez daha iki Gizem arasında tercih yapmak durumunda.

Ortaya çıkan manzara ise Gizem Memiç'in ilk kez arkadaşları tarafından ortada bırakıldığı Gizem Kerimoğlu'nun gözde olduğu.

GİZEM KERİMOĞLU VE GİZEM MEMİÇ YER DEĞİŞTİRİYOR

Survivor adasında Gizem Kerimoğlu ile Gizem Memiç konumları itibariyle yer değiştirmiş görünüyor. Gizem Memiç dışlanırken onun yerine Kerimoğlu aldı. Bunun işaretleri dün akşamki ödül oyununda ortaya çıkmıştı. Performansı yükselen Gizem Kerimoğlu bir anda gönüllüler takımında Serkay ve Efecan'ın gözdesi oldu.