Survivor'a veda eden Furkan, gözyaşlarını tutamazken, “Demek ki halkımız böyle takdir etmiş ve Sabriye’yi benden daha çok Survivor’a yakıştırmışlar” dedi. İşte Survivor Furkan'ın duygulandıran o sözleri...

Survivor'dan elenen Furkan: Demek ki Sabriye...

Furkan Kızılay, Survivor’dan elendiği açıklandıktan sonra hayli duygusallaştı. Sesi titremeye başlayan Furkan elenmenin de verdiği etkiyle gözyaşlarını tutamayarak ağlamaya başladı.

Büyük bir çekişmeye sahne olan Survivor’da bir eleme konseyi daha geride kalırken bu kez yarışmaya veda eden isim, ünlüler takımından Furkan Kızılay oldu. Furkan’ın elenmesi aslında bir bakıma büyük sürpriz olurken Acun Ilıcalı da yaptığı açıklamada “Bugüne kadar elenmesini en üzüldüğüm yarışmacı sen oldun” diye konuştu. Acun ayrıca “Furkan senin Survivor’da daha fazla kalmanı beklerdim ancak halkımız böyle takdir etti buna saygı duymak zorundayız” diye konuştu.

DEMEK Kİ SABRİYE'Yİ...

Furkan elendikten sonra “Demek ki halkımız böyle takdir etmiş ve Sabri’yi benden daha çok Survivor’a yakıştırmışlar” dedi. Furkan Serhat Akın’ı abisi gibi gördüğünü söyledi. Furkan’ın konuşurken sesinin titrediği, gözyaşlarına hakim olamayarak ağladığı görüldü. Furkan bugüne kadar Survivor’dan elenenler arasında gidişi en fazla ses getiren yarışmacı oldu.