Brezilya'da daha önce karşımıza metroda zombi şakasıyla insanların aklını alan ekip bu defa karşımıza 'hayalet kadın' şakasıyla çıkıyor. Metroya binen yolcular bir anda ışıkların sönmesiyle ortaya çıkan hayaleti görünce korku dolu anlar yaşıyorlar. İşte metroda şaka olayını ileri boyutlara taşıyan ekibin ikinci bölümü.



Survivor 2015 All Star eleme gecesi öncesinde Bozok ve Hasan son bölümde birbirlerine girdiler. Bozok Survivor adasında bugüne kadar yaşanan en çirkin ve en küfürlü kavgaya imza attı. 36. Bölümdeki ödül oyununu kaybetmenin faturasını önce Begüm'e ardından da Hasan 'ı kesip üstüne yürüdü. 

SURVİVOR'DA KİM ELENECEK?
Survivor all star ada konseyinde elenmek üzere adı yazılan Bozok ve Hasan kavgası gecenin olayı oldu. Bozok oyunu kaybedince önce Begüm 'ün üstüne yürüdü ve genç kızı gözyaşları içinde bıraktı. 
Hasan araya girince de Bozok tüm kinini ona kustu. O anlardan sonra Bozok 'un çirkin küfürlerle dolu kavgası ekrana yansıdı.


BOZOK HASAN 'A KÜFÜRLER ETTİ
Hasan 'ın üstüne saldıran Bozok 'B.k herif' diyerek arka arkaya küfürler savurdu. Hasan kavgaya prim vermeyip 'üslubuna dikkat et" deyince Bozok daha da çıldırdı ve 'Üslupmuş bildiğin tek b.k üslup. Başlarım senin üslubuna' diyerek daha da çirkinleşti.



Turabi Hasan'ın üstüne giden Bozok 'u boğazından yakalayarak engelledi. Turabi'nin o anlarda kavgayı teşvik edercesine 'Bağır ama vurma sakın' sözleri kameralara yansıdı. 

ACUN ILICALI BOZOK 'U BÖYLE UYARDI

Hasan 'ın üstüne küfürlerle yürüyerek şoke etti. Hasan'ı dövmesine ramak kalan Bozok Acun Ilıcalı 'dan uyarı yedi. Begüm ise Bozok 'a ne kadar büyük terbiyesizlik yaptığını anlatmaya çalıştı. Ancak Bozok yine çirkinliğe devam edip Begüm 'e saldırdı. Acun Ilıcalı 'nın uyarısı ile oyun sonrası bu kavgada o noktada bitti.