Survivor 2017'de bu hafta kim elendi sorusu yanıt buldu. Survivor 2017'nin 30 Mayıs Salı akşamı yayınlanan son bölümünde nefesler tutuldu. Acun Ilıcalı bu hafta Survivor toplu SMS oylaması sonuçlarına göre kimin elendiğini açıkladı. Ünlüler takımından gerçekleştirilen konseylerde isimleri çıkan yarışmacılar Sabriye Şengül, Furkan Kızılay ve İlhan Mansız'dı. Toplu SMS oylamasının sonuçlarına göre bu hafta Survivor adasına veda eden isim Furkan Kızılay oldu.

Gerçekleştirilen önceki konseylerde Ünlüler takımından Sabriye Şengül, Furkan Kızılay ve İlhan Mansız eleme adayları olarak belirlenmişti. Toplu SMS oylaması sonuçlarına göre en düşük oyu alan Furkan Kızılay, Survivor 2017'de bu hafta elenen isim oldu ve Survivor'a veda etti. Furkan Kızılay'ın ismi açıklandıktan sonraki sözlerinin ardından duygu dolu anlar yaşandı.

Survivor 2017'ye veda eden Furkan Kızılay kimdir?: 30 Kasım 1990'da İstanbul'da dünyaya gelen Furkan Kızılay, Türk dizi film oyuncusu ve şarkıcıdır. Çocuklar Duymasın adlı TV dizisindeki Emre (Havuç) karakteri ile ünlenmiştir. Sinema filmleri ve TV dizilerinin yanı sıra reklamlarda da rol almaktadır. Ayrıca 2009 yılında Aşksın Sen adlı albümünü çıkarmıştır. 2010'da çekimlerine yeniden başlanan Çocuklar Duymasın dizisinde Emre (Havuç) karakterini yeniden canlandırmıştır.

Survivor'da Furkan Kızılay elendi ağlayarak vedası fenaydı!