Survivor 2016'dan kim elendi sorusunun yanıtını hiç beklenmedik bir isim oldu. Zira Survivor SMS oylaması ünlüler sıralaması bu elemede etkili olmadı. Daha önce oyunlarda sakatlanan Seda Tetik zorunlu olarak elenen isim oldu. Haliyle Yılmaz Morgül ve Ezgi Avcı elemeden kurtuldu.

Survivor'ın salı gününden 16 Mart çarşamba gününe ertelenen elemesi saat 20.00'da başladı. Survivor ada konseyi bir kez daha ünlüler takımı için toplandı.

Survivor'da kim elendi sorusunun cevabı beklenen ada konseyine Acun Ilıcalı şoke eden haberle başladı. Buna göre Seda Tetik geçirdiği kaza sonrasında Survivor'dan elendi. Seda'nın adaya dönüşüne doktorlar izin vermediği için Survivor'a bu hafta veda eden isim kendi isteği ile o oldu.

SURVİVOR'DA SMS SONUÇLARI KİM ELENDİ?

Survivor'da bu hafta SMS oylamasına göre eleme olmadı. Onun yerine Seda Tetik bu hafta elenmiş sayıldı. Hatırlanacağı gibi Yılmaz Morgül ile Ezgi Avcı eleme adayıydı. Bu durumda her ikisinin de elemeden ismi düşmüş oldu. Yani onlar için eleme olmayacak.

Bundan sonraki oylamada Tuğba Özay'ın bir isim söyleme hakkı devam edecek. Bireysel dokunulmazlık da oynanmayacak. Bu haftanın SMS birincisinin isim söyleme hakkı da sonraki elemede geçerli olacak. O haftanın birincisi de ayrıca isim verebilecek ve eleme 3 isim arasında yapılacak.

Survivor'da kim elendi sorusunun yanıtı beklenmedik oldu. Seda Tetik sakatlığı sebebiyle Survivor adasından elendi. Bu zorunlu ayrılık sebebiyle eleme için adı söylenen Yılmaz Morgül ve Ezgi Avcı için oylama yapılmadı.

SURVİVOR SMS ÜNLÜLER SMS SIRALAMASI SONUÇLARI 16 MART 2016

Survivor 2016 ünlüler SMS sonuçları bu hafta oylamada geçerli olmadı. Bu oylama sonuçları bir sonraki elemede kullanılacak. SMS birincisi olan Avatar Atakan bir dahaki elemede bir ismi elenmek üzere verebilecek. Peki sıralama nasıl çıktı? Sürprizi Ezgi Avcı yaptı. İşte 16 Mart 2016 Survivor SMS oylaması sonuçlarına göre ünlüler sıralaması;

1. Avatar Atakan
2. Ezgi Avcı
3. İbrahim Yattara
4. Eda Akkaya
5. Nagihan Karadere
6. Yılmaz Morgül
7.Yunus Günçe
8. Mehmet

SURVİVOR ELEME GECESİ ADA KONSEYİNDE NELER OLDU?

Survivor ada konseyinde önce Acun Ilıcalı Seda Tetik ile ilgili şok edici haberi verdikten sonra Eda Akkaya ile Nagihan Karadere kavgası patladı. Nagihan Karadere tartışma sırasında Eda için 'Ağzında açık kalır başka yerlerin de' deyince Acun Ilıcalı'dan da uyarı aldı. Acun Ilıcalı 'söylediğin hoş değil seni uyarıyorum' dedi. Nagihan Karadere kötü bir şey söylemedim diyerek kendini savunmaya çalıştı.


Acunn Medya'nın 16 Mart 2016 tarihli SMS oylaması sonuçları Seda Tetik sakatlığı sebebiyle elendiği için giden ismi belirlemede etkili olmadı.

SURVİVOR 2016 SMS SONUÇLARI DAHA ÖNCE KİM ELENDİ?

Survivor'dan kim elendi sorusunun yanıtını veren SMS oylamasında giden isimler çok da sürpriz olmamıştı. Acun Medya bugüne kadar ünlüler takımı için iki kez SMS oylaması yaptı.

Her iki SMS oylaması sonuçlarında da Avatar Atakan birinci çıktı. İlk SMS oylaması 23 Şubat 2016 tarihinde yapılmış ve sonuçlar Yağmur Özdemir'in elenmesine sebep olmuştu. İkincisi ise 8 Mart'ta yapılmış ve Ebru Öztürk elenmişti.

Survivor 23 Şubat 2016 ünlüler SMS sıralaması sonuçları;

1. Avatar Atakan
2. Eda Akkaya
3. İbrahim Yattara
4. Yılmaz Morgül
5.Yunus Günçe
6. Mehmet
7. Ezgi Avcı
8. Nagihan Karadere
9. Tuğba Özay
10. Yağmur Özdemir (elendi)
11. Seda Tetik

Survivor 8 Mart 2016 ünlüler SMS sıralaması sonuçları

1. Avatar Atakan
2. İbrahim Yattara
3. Yılmaz Morgül
4. Eda Akkaya
5. Ezgi Avcı
6. Tuğba Özay
7. Yunus günçe
8. Mehmet
9. Ebru Öztürk (elendi)
10. Seda Tetik

ÜNLÜLER PERFORMANS SIRALAMASI acunn.com sitesi verileri

Peki ünlülerin SMS sonuçları ile performansları kıyaslandığında ortaya nasıl bir tablo çıkıyor? TV8 kanalı acun.com sitesindeki verilerle ünlüler ve gönüllüler takımının performaslarını yayınladı. Ünlülerde birinci sanılan Atakan performansta üçüncü sırada çıkarken gönüllülerin birincisi de hiç beklenmedik bir isim oldu.

GÖNÜLLÜLER TAKIMI PERFORMANS BİRİNCİSİ KİM?

Survivor 2016 gönüllüler takımının performans birincisi ise ne Efecan, ne İbrahim ne de Damla Can oldu. Survivor gönüllülerde performansı en yüksek yarışmacı Gizem Memiç oldu. En kötüler arasında ise Semih'in yakın kankisi Gizem Kerimoğlu yer alıyor. Nihall Candan ise tahmin edileceği gibi gönüllülerin en kötü ismi.

YILMAZ MORGÜL ŞAŞIRTTI

Yılmaz Morgül Survivor'dan elenme adayı oldu coştu. Yılmaz Morgül son ödül yarışında inanılmaz bir performans ortaya koydu.

AVATAR ATAKAN VE YILMAZ MORGÜL'ÜN GÖRÜLMEMİŞ KAVGASI

Yılmaz Morgül ismi ada konseyinde yazılınca patlamış ve Avatar Atakan 'ı hedef alarak şunları söylemişti;

-"Karakterler tüy siklet adamlık ağızlarda ciklet olmuş. Yılmaz Morgül bu takımının motivasyonu için en çok çalışan adam. Bu kararın bu arkadaşların kararı olmadığını bu kararı kimin verdiğini biliyorum. Siz kötü kalpliyseniz bir insanın ayağını kaydırmaya çalışıyorsanız size Allah hiçbir şeyi nasip etmeyecektir. Bunu önümüzdeki günlerde göreceğiz. Tarih kötüleri yazmaz iyileri yazar. Ben yoluma iyi insan olarak devam edeceğim. Bu arkadaşların benim ismimi yazmaları adada gişe rekorları kıran ama başrolü olmayan filmin jeneriğini oluşturuyor. Yakında bu filmin nasıl sonuçlanacağına ilahi adalet karar verecek".

Bu sözlerden sonra Survivor adasında ortam iyice gerildi. Ada konseyinden sonra adaya dönen Yılmaz Morgül bombalamaya devam etti. Bunun üzerine Avatar Atakan çok fena patladı 'Morgül değil morarmış gül olur' dedi. İşte olay yaratan Yılmaz Morgül ve Atakan kavgası;

SURVİVOR ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor yarışmasında dün akşam oynanan ödül oyununu kazanan taraf gönüllüler takımı oldu. Gönüllüler uzun bir aradan sonra ödül kazanmanın keyfini çamur partisiyle kutladı.