Başrollerinde Cansu Dere ve Mehmet Akif Alakurt'un oynadığı bir dönemin efsane dizisi Sıla'da Narin karakterine hayat veren Boncuk Yılmaz, şimdilerde izlenme rekorları kıran Çukur dizisinde boy gösteriyor.

ÖĞRENENLER ŞAŞIP KALIYOR

Çukur dizisinde Vartolu Sadettin'in unutamadığı tutkulu aşkı Sadiş karakterine hayat veren Boncuk Yılmaz'ın Sıla dizisnde Narin'i canlandırdığını öğrenenler bir hayli şaşırıyor.

TEK DİZİ İLE HAYATI DEĞİŞTİ

Sıla dizisinde gösterdiği başarılı performansla dikkatleri üzerine çeken Yılmaz, bu projeden sonra birçok yapımda rol aldı.

ŞÖHRETİ TRENDE BULDU

ATV'nin efsane dizisi 'Sıla'da Boran'ın kız kardeşi Narin'i canlandıran Boncuk Yılmaz'a ilk oyunculuk teklifi bir tren yolculuğu sırasında aldığını belirterek şu ifadeleri kullanmıştı: " Anadolu Üniversitesi İletişim Fakültesi'ni bitirdim. Bir tren yolculuğu sırasında, tamamen tesadüf eseri, Ahmet Uluçay'la tanıştım, 'Karpuz Kabuğundan Gemiler Yapmak' filmini çektik beraber. Bu film bana çok güzel bir ödül de getirdi.

"GÜL HOCA BENİM İÇİN BİR LÜTUF"

SİYAD'dan 2004 'Umut Vaad Eden Genç Sanatçı' ödülünü aldım. Daha sonra diziler geldi. 'Sessiz Gece'de oynadım kısa bir süre... Ardından 'Kızlar Yurdu'nda kör bir kızı canlandırdım. En son da 'Sıla' dizisi... Gül Hoca (Gül Oğuz) benim için bir lütuf. Onunla çalışmak, bu işi yapan herkese nasip olur inşallah...