Show TV'de pazartesi akşamları ekrana gelen Çukur dizisi, yeni sezonda da izleyiciyi ekrana kilitlemeyi başarırken Milliyet Gazetesi Yazarı Ali Eyüboğlu, sevilen diziye bomba bir ismin katıldığını duyurdu.

Show TV'de ekrana gelen, başlıca rollerini Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Erkan Kolçak Köstendil, Rıza Kocaoğlu ve Perihan Savaş’ın paylaştığı Çukur dizisi, ikinci sezonunda da izleyici ekrana kilitlemeyi başarırken, sevilen dizinin kadrosuna çok konuşulacak bir ismin daha dahil edildiği öğrenildi.

Milliyet Gazetesi Yazarı Ali Eyüboğlu, 'Avatar’ lakaplı milli dövüş sporcusu Çağan Atakan Arslan'ın Çukur dizisinden teklif aldığını duyurdu. Atakan'ın bu teklifi kabul ettiğini belirten Eyüboğlu, oyuncunun ‘Çukur’da ünlü kickboksçu ‘kötü adam’ olarak izleyici karşısına çıkacağını belirtti.

Show TV'nin Çukur dizisine bomba transfer! Survivor'a da katılmıştı


Peki daha önce televizyon izleyicilerinin ‘Survivor’ yarışmasından ve ilk sezonunda oynadığı ‘Söz’ dizisinden de tanıdığı Avatar Atakan kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte milli dövüş sporcusuna dair merak edilenler...

AVATAR ATAKAN KİMDİR? 

Çağan Atakan Arslan, 27 Ağustos 1989 yılında Sivas'ta dünyaya geldi. 16 yaşında vücut geliştirmeye başlayan Atakan Arslan, 17 yaşında dövüş sporları ile tanıştı ve o günden bu yana bir çok başarıya imza attı. Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulu'na parkur rekoru kırıp okul birincisi olarak girdi.Atakan Arslan, 2008 yılından itibaren kick boks ve Muay Thai milli takımlarında ülkesini uluslararası arenada temsil etmekte, aynı zamanda da profesyonel müsabakalara çıkmaktadır.Profesyonel sporun dışında çeşitli sinema ve dizi filmlerinde de oynayan Atakan Arslan modellik de yapıyor.

Avatar Atakan TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi olan Son Çıkış adlı dizide küçük bir rol almıştır. Survivor 2016'da yarışmalardaki performansı ve hırsı ile kendini gösteren Avatar Atakan, yarışmanın şampiyonu oldu.

Show TV'nin Çukur dizisine bomba transfer! Survivor'a da katılmıştı


En son Söz dizisinde izlediğimiz Atakan Arslan 16 Şubat 2017'de Serap Korkmaz ile evlendi.