TRT'nin uzun soluklu dizisi Seksenler 228. bölümünde final yaptı. 24 Ocak 2012 yılında yayınlanmaya başlayan dizi, 5 yılın ardından ekranlara veda etti.

ELVAN VE ŞAHİN MURADINA ERDİ

Finalde ise Seksenler'in en büyük aşıkları, Çınaraltı Mahallesi'nde düzenlenen toplu nikah töreninde evlendi. Butik Ali yıllardır aşık olduğu Dilek'e kavuşurken, uzun zamandır nişanlı olan ve evlenmeyi dört gözle bekleyen Elvan ve Şahin de bu toplu nikah töreninde muradına erdi. Genç çiftlerin yanı sıra, kahveci Mesut ve Yıldız'ın da nikah tazelemesi bir birinden eğlenceli anların yaşanmasına sebep oldu.

NAZLI, NİYAZİ'NİN EVLİLİK TEKLİFİNİ KABUL ETTİ

Öte yandan Nazlı sonunda Niyazi'nin evlenme teklifini kabul ederek, Niyazi'ye büyük bir mutluluk yaşatı. Çağatay ve Funda ise ailelerini tanıştırarak evlilik yolundaki ilk adımlarını attı.

BUTİK ALİ SU İŞİNDE BAŞARILI OLDU

Gülden ve Ahmet'in ikinci çocuklarının cinsiyeti aileler arasında tatlı bir tartışmaya sebep oldu. Butik Ali yeni giriştiği su işinde çok başarılı olurken, bu haber başta Dilek olmak üzere herkesin yüzünü güldürdü. Kasap Bahtiyar ve kardeşi Sinan ise memleketleri Adana'ya dönmeye karar verdi.

Seksenler Dizisi Yüzlerin Güldüğü 228'nci Bölümle Final Yaptı