13 yaşında öz amcası tarafından 1 yıl boyunca tecavüze uğrayan Safiye’nin hikayesi çok konuşuldu. Kayıp olan annesi Nurşen’i arayan 13 yaşındaki Safiye’nin hayatı herkesi dehşete düşürmüştü. Kayıp olan annesi Nurşen’i bulmak için Esra Erol’da programına başvuran Safiye’nin annesi bugün ortaya çıktı. Programda kızına ve yeğenine tecavüz ettiği iddia edilen amca da şok itiraflarda bulundu.

Kayıp olan annesi Nurşen’i bulmak için Esra Erol’da programına başvuran Safiye’nin, hayat hikâyesi izleyenleri gözyaşlarına boğmuştu. Dün Esra Erol’da programında, hem kendi öz kızına hem de öz yeğenine tecavüz ettiği iddia edilen Osman Çolakoğlu. “Ben size herşeyi anlatmak zorunda değilim, mağdur olan benim” diyerek bu iddiaları yalanlamıştı.

Osman Çolakoğlundan bugün kan donduran itiraf geldi. Osman Çolaoğlu “Herkes yeğenini sever, şefkati vardır, sevgisi vardır. Ben amcası olarak yeğenimi severim, yeğenimi okşarım ama cinsel istismar diye bir şey yok” dedi. Osman Çolakoğlu’nun bu sözlerinin ardından sosyal medya da, Bu kadarına da pes şeklinde yorumlar paylaşıldı.

“AMCAM İDAM EDİLSİN”