Eyşan Özhim, Recep İvedik'e  Hatice ile meydan okuyacak.
Yapımcılığını üstlendiği ilk filminden büyük zarar eden Eyşan Özhim yeni bir film için kolları sıvadı. Özhim, bu kez başrolünü oynayacağı bir komedi filminde ‘Hatice’ karakteriyle Recep İvedik’e rakip olacak.

Bugün'den Okan Şimşek'in haberine göre ya­pım­cı­lı­ğı­nı üst­len­di­ği 'Be­nim­le Oy­nar mı­sın' ad­lı si­ne­ma fil­mi gi­şe­de bek­le­nen ba­şa­rı­yı gös­te­re­me­yin­ce 2 mil­yon li­ra za­rar edip borç ba­ta­ğı­na sap­la­nan Ey­şan Öz­him, ko­me­di tar­zın­da ye­ni bir film için ha­zır­lık yap­tı­ğı­nı açık­la­dı.

Öz­him, bir­kaç yıl ön­ce ken­di­si­ni mak­yaj­la çir­kin­leş­ti­rip, med­ya­nın şe­kil­ci­li­ği­ni ve gü­zel ka­dın da­yat­ma­sı­nı pro­tes­to et­mek için or­ta­ya çı­kart­tı­ğı 'Ha­ti­ce' ka­rak­te­ri­ni be­yaz­per­de­ye ak­ta­ra­ca­ğı­nı söy­le­di.

Ün­lü oyun­cu, “Ko­me­di film­le­ri­ni çok se­vi­yo­rum. Tar­zım da bu­na uy­gun as­lın­da. Ha­ti­ce­’den Re­cep İve­dik çı­kart­mak için ça­lış­ma­la­rı­mız va­r” di­ye ko­nuş­tu.

Bir İs­pan­yol gi­yim mar­ka­sı­nın Tür­ki­ye yü­zü olan Ey­şan Öz­him, “Si­ne­ma aşı­ğı­yım. Rek­lam­lar­dan ka­zan­dı­ğı­mı yi­ne si­ne­ma­ya ya­tı­ra­ca­ğım. Evi­mi de sat­ma­ya ça­lı­şı­yo­rum. Borç­la­rı­mı ka­pa­tıp ‘Ha­ti­ce­’yi si­ne­ma­nın unu­tul­maz ka­rak­ter­le­rin­den bi­ri ya­pa­ca­ğı­m” de­di.

Asıl ter­ci­hi­nin sa­nat­sal film­ler ol­du­ğu­nu be­lir­ten Ey­şan Öz­him, “Ben gi­şe fil­mi de­ğil, sa­nat­sal film yap­mak­tan ya­na­yım. Bu işi pa­ra ka­zan­mak için yap­mı­yo­rum ama ye­ni film­leri ha­yata ge­çir­mek için gi­şe­ye yö­ne­lik iş­ler ya­pıp  pa­ra ka­zan­mak ge­re­ki­yo­r” di­ye ko­nuş­tu.