Rasim Ozan Kütahyalı, Beyaz Futbol'daki iğrenç benzetmesi nedeniyle Beyaz TV'den kovuldu. Programın moderatörü Ertem Şener, "şer güçlerin" Rasim Ozan Kütahyalı'ya bilinçli bir operasyon yaptığını iddia ederken, Beyaz TV yönetimi Kütahyalı ile dün akşamdan itibaren yolların ayrıldığını duyurdu.

Beyaz TV, gazeteci Rasim Ozan Kütahyalı ile dün akşamdan itibaren yollarını ayırdıklarını duyurdu. Daha önce Boşnaklarla ilgili sözleri nedeniyle Beyaz TV'deki programda açıklama yapacağını söyleyen Rasim Ozan Kütahyalı, dün akşam ekrana gelen programda yer almadı. Programın moderatörü Ertem Şener, Beyaz TV yönetimiyle birlikte alınan karar doğrultusunda, dün akşamdan itibaren Rasim Ozan Kütahyalı ile yollarını ayırdıklarını duyurdu.

ŞENER: BEDELİNİ ÖDETECEK GÜCÜ VARDIR

Ertem Şener, Rasim'in Boşnak halkından çok özür dilediğini söylerken, önündeki mesajı canlı yayında okudu. İşte Ertem Şener'in o sözleri:

"Boşnak halkından çok özür diledi. Bazı şer güçler Rasim Ozan Kütahyalı'ya bilinçli bir operasyon da yaptılar. Evet Rasim yok şu anda yanımızda. Ama şunu da söyleyeyim Rasim'in tüm düşmanlarına bedelini ödetecek gücü de vardır. Bir kez daha söyleyeyim.Rasim'in tüm düşmanlarına bedelini ödetecek gücü de vardır."

O SÖZLERE TEPKİ YAĞMIŞTI

Spor yorumcusu Rasim Ozan Kütahyalı önceki gün Beyaz Tv'de ekrana gelen Beyaz Futbol programında Boşnak vatandaşlara yönelik bazı sözler söylemiş ve bu sözleri büyük tepki çekmişti.