Ünlü şarkıcı Rafet El Roman geçtiğimiz günlerde Hülya Avşar ile 'Sen Olmazsan' şarkısında düet yaptı. Rafet El Roman'ın bu şarkıyı geçen aylarda oyuncu Tuvana Türkayile okuduğu, ancak aralarının açılmasıyla işin askıya alındığı ortaya çıktı. Çok beklemeden şarkısını Hülya Avşar ile paylaşan Rafet El Roman'ın Tuvana Türkay'ı sinirlendirdiği, bu sebeple sosyal medyadan engel yediği iddia edildi.
"ŞARKIYA EN ÇOK YAKIŞAN TUVANA" DEDİ
Çok değil, bundan birkaç ay önce Rafet El Roman ve Tuvana Türkay'ın arasından su sızmıyordu. Bir sosyal medya paylaşımında ünlü şarkıcı, "Sen Olmazsan'a en çok yakışan Tuvana...Benimle düete var mısın?' sorusunu sorarak, samimi bir fotoğrafını paylaşmıştı. İkili arasında aşk dedikoduları yayılırken, uyumlu bir iş ortaklığı da gözlerden kaçmıyordu. Ne olduysa her şey bir anda oldu ve ikilinin arasına kara kediler girdi.

ŞARKIYI HÜLYA KAPINCA SİNİRLENDİ
Geçtiğimiz gün Hülya Avşar ile Rafet El Roman, Grand Tarabya otelinde şarkının klibini çekti. Tuvana Türkay'ın bu görüntülere sinirlendiği iddia edilirken, sosyal medyada Rafet El Roman ile bütün fotoğraflarını sildi. Ayrıca eski ortağını takip etmeyi de bıraktı.
O İDDİA KONUŞULUYOR
Geçtiğimiz aylarda kamuoyundan gizlice ayrılan Rafet El Roman ve Tuvana Türkay ikilisinin arasına Hülya Avşar'ın girmiş olabileceği iddia edildi. Hülya Avşar, geçen günlerde yeni ortağıyla fotoğraf paylaştı.