Survivor  All Star'ın başlamasına sayılı günler kala yarışmacıların heyecanları ve öfkeleri sosyal medya hesaplarından yansıyor.

Bir önceki dönem Survivor yarışmasınadan kavgalı olan, hatta türkücü Nihat Doğan'a fiziksel temasta bulunması üzerine yarışmadan diskalifiye olan Beşiktaş'ın eski futbolcusu ve sevilen yüzü Pascal Nauma yeni sezonda yine Survivor All Star'ın tam kadrosunda yer alıyor. Hem de Nihat Doğan'ın karşı takımında...

22 Şubat'ta başlayacak olan Survivior All Star heyecanı şimdiden yarışmacıları harekete geçirdi. Sosyal medya hesaplarından birbirlerine göz dağı veren yarışmacılar yeni sezona hem iddialı hem de daha korkusuz geliyor.

Geçtiğimiz günler de Nihat Doğan, sosyal medya hesabı twitter'dan ' Pascal'la yarım kalan bir maçımız var, ilk işim onu adadan postalamak olacak, yerinde olsam benden korkardım' diye paylaşımda bulundu.

Pascal Nouma ise bu iddialı söze yanıt vermekte gecikmedi. Sempatik futbolcu yine resmi twitter hesabından: ' Heyecanı severim, az kaldı...' diye göz dağını verdi.

Survivor All Star'ın yeni sezonda tam kadrosunda yer alan yarışmacılar; Fulya Keskin, Nadya Zagli, Özlem Çalım, Taner Özdeş, Merve Oflaz, Hakan Hatipoğlu, Seda Aktuğlu, Nihat Doğan, Pascal Nouma, Hasan Yalnızoğlu, Anıl Tetik, Almeda Abazi, Begüm Yücetan, Hilmi Cem İntepe, Doğukan Manço, Bozok Gören, Duygu Çetinkaya, Turabi Çamkıran, Serenay Aktaş, Merve Aydın, Berna Canbeldek, Sahra Işık.

 

Nihat Doğan, Survivor All Star kadrosuna eski yarışmacılardan Taner Tolga Tarlacı için Acun Ilıcalı ile konuştuğunu fakat geri dönüşü olamayan hatalar yaptığı için bunun asla mümkün olmayacağını söylemişti. 

ekran-resmi-2015-02-13-10.25.50.png




survivor5-52.jpg
Nihat Doğan, Pascal ikilisi nin kavgası nasıl alevlenmişti. Pascal Nauma ve Nihat Doğan'ın o kavgasını bir hatırlayalım..