O Ses Yarışmacısı Vurularak Öldürüldü
ABD'nin Chicago kentinde yaşanan olay,ABD'de yayınlanan The Voice (O Ses) yarışmasından Christina Grimmie'nin öldürülmesinden sadece birkaç gün sonra meydana geldi.
VURULARAK ÖLDÜRÜLDÜ
İngiliz The Independent gazetesinin haberine göre; Fuentes'in arkadaşlarıyla aracına bindiği sırada, bir adam tarafından otomobilden indirilerek vurulduğu belirtildi. Fuentes, doğum gününde kafasına sıkılan üç kurşunla hayatını kaybetti.
OLAY ARAŞTIRILIYOR
Polis, henüz herhangi bir şüpheliye ulaşamazken, olayın basit bir soygun olup olmadığının belirlenmeye çalıştığı aktarıldı.

YARIŞMADAKİ 5. ÖLÜM
"The Voice" adlı ses yarışmasının Meksika versiyonunda, Alejandro Jano Fuentes'in arkadaşlarıyla aracına bindiği sırada, bir adam tarafından otomobilden indirilerek vurularak öldürülmesiyle yarışmada hayatını kaybedenlerin sayısı 5'e yükseldi.
DİVA OLARAK ANILMAYA BAŞLAMIŞTI
Meksika'da yarışmanın katılımcıları arasında ölen ilk kişi Jenni Rivera olmuştu. Yarışmada dikkatleri üzerine çekmesinden sonra Meksikalılar tarafından "Diva" olarak anılmaya başlayan Rivera, 2012'de partneri Paulina Rubio ile sahneye çıkacağı Mexico City'ye giderken uçak kazasında hayatını kaybetmişti. Beş çocuk annesi 43 yaşındaki Rivera'nın ölümü ülkede derin üzüntüye neden olmuştu.
BEBEĞİ ÖLDÜ
Yarışma ikinci sezonunda ise 35 yaşındaki sunucu Jacqueline Bracamontes'in ikiz bebeklerinden birinin ölümü haberiyle gündeme geldi. Bebeğin ölüm nedeni solunum eksikliği olarak açıklandı.
TRAFİK KAZASINDA ÖLDÜ
Üçüncü sezonun yarışmacılarından biri olan 22 yaşındaki Gibran David Martiz'in korkunç bir trafik kazasında ölmesinin ardından dedikodular yükselmeye başladı. Meksikamedyasında yer alan haberlerde 12 gün boyunca kayıp olan Martiz'in Veracruz eyaletinde kazada öldüğü belirtilerek, bunun yarışmanın başlamasından bu yana üçüncü ölüm olduğu vurgulandı.
Son kurban Lizbeth Gonzalez Ruiz'in sosyal medyada korkunç kazadan dakikalar önce yayımladığı son mesajı genç kızın benzer bir kazaya kurban gitmekten korktuğunu ortaya çıkarmıştı. Ruiz, Twitter'daki son mesajında "Hayatımda hiç gecenin 3'ünde otobanda yolculuğa çıkmamıştım. korkuyorum" yazmıştı.