Okuyunca Yok Artık Diyeceksiniz ! Hiçbir Talibini Kabul Etmemişti. O Gerçeği Öğrenince meğerse Kimisi çok ünlü oldu bir dizide oynadı, kimisi bomba skandallarla gündeme geldi. İşte izdivaç uygulamalarına damgasını vuran gelin adayları… Naz Mila Zuhal Topal’ın izdivaç programından tanımış olduğumız Naz 1992 doğumlu. Azerbaycanlı olan

Naz Mila’nın 8 yaşında bir kızı var. Naz Mila yazları Ali Ağaoğlu’nun kardeşinin teknesinde görüntülenerek magazin manşetlerinde uzun süre yer aldı. Solmaz Çiros Evleneceksen Gel’de sıklıkla göbek atmasıyla belleklara kazınan gelin adayı Solmaz 20 yaşında. Solmaz’ın imgesel İzmir Tepecik’te düğün yapmak. Solmaz’a Evleneceksen Gel’de İsmail YK talip oldu. Bu, Solmaz’ın İsmail YK’yı çok sevmiş olduğini bilen uygulama yapımcıları tarafınca yapılan bir sürprizdi.

Solmaz şimdi TV8’de Aşk-ı Roman adlı dizide uygulamadaki partneri Kaan ile baş rol oynadı. Hanife Hanife’yi tek bir izdivaç programından tarifıyoruz. Çünkü o en az bir iki kere iktibas işlemi olan gelin adaylarından. Ekranda bazen ağladı. Kimi vakit güldü, kimi zaman programı terk etme siyahrı aldı. Terk etti de fakat ekrandan uzak kalmayı başaramadı. Öte taraftan Hanife izdivaç uygulamalarında bir türlü aramış olduğunı bulamadı. Gelinliği alıp gelen talibi bile oldu. Fakat o kabul etmedi. İzdivaç uygulamaları bittikten sonra sonunda Hanife aradığı damat adayını buldu. Şimdi bolca bolca Instagram hesabından fotoğraf paylaşıyor. Hanife Instagram hesabından reklam yaparak iyi bir miktarda para da kazanıyor. Ve o da Aşk-ı Roman dizisinde rol aldı. Songül Songül’ü ‘Ne zaferinden bahsediyorsun Songül’ olarak tanıyoruz.

Çünkü Songül şarkı söylemeyi çok seviyor ve uygulamada da Hadise’nin ‘Ne zaferinden bahsediyorsun’ şarkısını söyleyerek hepimizin hakkında büyük bir yer edindi. Söylemiş olduği şarkılarla bir fenomen haline gelen Songül Beyaz’la klip de çekti. Songül sesi ile ilgili kötü yorumlarda bulunanlar için ‘şarkı söylemeyi çok seviyorum, vazgeçmeyeceğim’ mesajını verdi. Nevruz Nevruz’u unutmak sıradan değil. Çünkü o gerçek bir Tarkan fanatik.O kadar fanatik ki uygulamada Tarkan’dan bahsederken bir anda kendini yere atıp, ağlamaya başladı. O an programın serverı Esra Erol bu vaziyet karşısında ne yapacağını bilemedi. Nevruz izdivaç programında aramış olduğunı bulamadı. Çünkü gelen taliplerini ‘Sen Tarkan’a benzemiyorsun’ diyerek kabul etmiyordu.