TV8'in moda programı 'İşte Benim Stilim'de jüri üyeliği yapan Ivana Sert, bir diğer jüri üyesi Nur Yerlitaş ile tartışınca kanaldan kovuldu dendi. Yerlitaş, iddialarala ilgili olarak "İvana ile tartıştık ama Ivana programa pazartesiden itibaren devam edecek" dedi.
NUR YERLİTAŞ, İVANA SERT İLE YAŞADIĞI KAVGAYI ANLATTI

Programın jüri üyeleri Nur Yarlitaş ile İvana Sert birbirine girdi. Yerlitaş konuyla ilgili olarak, "Aramızda bir tartışma yaşandı. İkimiz de sinirliydik! Tartışmamızın sebebi çalışma günlerimizle ilgiliydi. Olayı çözemeyip gerginlik yaşanınca araya yapımcımız da girdi. O da sinirlendi." dedi.
İKİLİNİN ARASINDAKİ TARTIŞMA ÇALIŞMA GÜNLERİNDEN ÇIKMIŞ

Yerlitaş açıklamalarına şöyle devam etti: "Ben çekimlerin hafta sonu yapılmasını istiyordum. Onun nedeni de hafta içi atölyemde olup hafta sonu da çekimlere katılmak içindi. İvana Sert de tam tersi hafta içi çekim yapıp, hafta sonu tatil yapmak istiyordu. İvana da bunu hafta sonu çocuğuyla geçirmek için talep ettiğini söyledi. Tartışma bu yüzden çıktı."
"İVANA SERT PROGRAMA DEVAM EDECEK"

Nur Yerlitaş, "sinirler yatıştıktan sonra oturduk konuştuk ve 1 hafta İvana'nın dediği olacak 1 haftada benim dediğim olacak diye anlaştık. Şu anda bir sorun yok. Pazartesi günü çekimlere kaldığımız yerden devam ediyoruz." dedi.