Nevzat Çiçek'in Hesabı Canlı Yayındayken Hacklendi!
Habertürk sunucu Nevzat Çiçek'in, Cübbeli Ahmet'i konuk ettiği sırada Twitter hesabı MR. Durgut hesabıyla hacklendi. Hesabını ele geçiren Nevzat Çiçek hesabının ele geçirildiğini duyurdu.
GOOGLE GEÇMİŞİNİ YAYINLAYACAĞINI SÖYLEDİLER
Hacker Çiçek'e tehditler savurmaya başladı. Çiçek'in telefon numarasını yayınlayan hacker, eğer canlı yayında hesabının kendisine geri verilmesini istemezse Googlegeçmişini yayınlayacağını duyurdu. Çiçek canlı yayında Twitter hesabının hacklenmesine çok sert tepki gösterip, tehditlere pabuç bırakmayacağını söyledi.

İşte Çiçek'in hacker'a meydan okuduğu o konuşması:
14 Ağustos'ta ne olur ne olmaz diyorlar da olan bize oldu. Hem ortağı olduğumuz internet sitesini hacklediler hem de benim kişisel Twitter adresimi de hacklemişler. Sevgili seyircilerimizi uyarayım, Twitter adresimizden bir şey gelirse açmasınlar.
Twitter'ımı ele geçireceklere pabuç bırakacak halim yok. Geri adım atma yok. Sosyal medya hesabı ele geçirebilirsiniz, kurumları yıpratabilirsiniz. Elinizden geleni ardınıza koymayın. Telefon numaraları yayınlandı, şuan telefonlar susmuyor. Ama durumuşumuzu bozmayacağız.
Hoca'nın konuşmasından, bir şeyleri anlatmamızdan neden rahatsızsınız?
Tetikçilik yapıyorsunuz anladık. Ne yapıyorsanız yapın ama bizden geri adım atmamızı beklemeyin.