Kısmetse Olur 9 Nisan kim elendi yeni gelen Enes kimdir?
Kısmetse Olur evinde 9 Nisan'da kim elendi yeni gelen Enes kimdir sızdı. Kısmetse Olur evinde ilk gong çalarken bu hafta damatlar evine yeni bir aday geliyor. Yeni damat adayı Enes gelinler evinden Rabia'ya talip olacak. Enes evden diskalifiye olan Şehmus Yücel'in yerine geliyor. Peki bu hafta elemede ayağa kalkanlar kimler, eleme gecesi neler olacak? İşte Kısmetse Olur 9 Nisan elemesi hakkında sızan bilgiler;
  • Kısmetse Olur 9 Nisan kim elendi yeni gelen Enes kimdir?
Kısmetse Olur evinde kim elendi sorusunun yanıtına geçmeden önce haftanın birincilerini verelim. Erkekler evinden Emre gelinler evinden ise Aycan haftanın birincileri olacaklar. Final gecesi koruma altına alınan isimler de Melis ile Onur oluyor.
Kısmetse Olur 9 Nisan kim elendi?
Kısmetse Olur'un bu haftaki elemesinde gelinler evinden Tuğçe, damatlar evinden ise Akın ayağa kalkan isimler oluyor. Tuğçe damat adaylarından Emre ile yeni bir ilişkiye yelken açmışken isminin çıkması ile şoka giriyor. Emre de müstakbel eş adayının elenmesinin gerilimini yaşıyor. Sunucu Seda Güler sürpriz sonucu açıkladığında herkes derin bir nefes alıyor. Çünkü bu hafta evden elenen olmuyor. Bunun sebebi ise hafta içinde diskalifiye olan Şehmus.