Kısmetse Olur 'da 15 Mayıs 2016 Pazar günü elenen isimler belli oldu. Kısmetse Olur'dan elenenler bu hafta yine iki kişi... Peki kim elendi yerine gelen yarışmacılar kimler oldu?

Kısmetse Olur evinde haftanın birincileri evlilik hazırlıklarına başlayan Emre Ubeyli ve Hazal Atabek oldu. Emre bekarlığa veda partisi verdikten sonra bu birincilikle keyif buldu.

KISMETSE OLUR'DAN KİM ELENDİ?

Kısmetse Olur'da 15 Mayıs 2016 akşamı eleme vardı. Bu hafta da hem erkekler hem gelinler evinden bir isim veda etti. Kısmetse Olur damat adaylarından Batuhan Terzi gelin adaylarından da Aycan Tunç elendi.

KISMETSE OLUR EVİNE KİM GELİYOR? ERDEM VE CEYDA BOMBASI

Kısmetse Olur evinde asıl bomba elenenlerden çok geri dönenler oldu. Zira erkekler evine Erdem Dalfidan gelinler evine da Ceyda Kırıcı dönüş yaptı.

Erdem Dalfidan ile Melis Buse fırtınalı bir ilişki yaşamış ve kötü bir sonla ilişkilerini noktalamışlardı. Erdem Dalfidan'ın bu kez eve Nur Erkoç için döndüğü söylentisi var. Bu ne kadar gerçek Erdem ve Nur ilişkisi başlar mı merak konusu.

Ceyda Kırıcı ise Adnan Kızıltaş ile olaylı bir şekilde ayrılmıştı. Adnan'ı eski nişanlısının klibinde oynayarak 'aldatan' Ceyda elenmişti. Peki Ceyda Kırıcı eve dönünce Adnan nasıl bir reaksiyon verecek? Bunu da merak edenler için aktaralım. Damat adayları Ceyda'yı güler yüzle karşılayacak ancak Adnan hiç pas vermeyecek. Ceyda ile ilk görüşmesinde de tek kelime etmeden sessiz kalacak. Ceyda Kırıcı'yı bu klip görüntüleri yakmıştı;

KISMETSE OLUR ELENEN AYCAN TUNÇ KİMDİR?

Kısmetse Olur evine Cansu Deliktaş elendikten sonra gelen Aycan Tunç evde tutunmayı başaramadı.

aycan tunç kimdir kısmetse olur4 damat adayına birden talip olan Aycan Tunç , Adnan Kızıltaş ile de şansını denedi.

Atak davranan Aycan Tunç kırmızı odada görüştüğü Adnan'dan yeşil ışık almayı da başarmıştı. Ancak sonrasında ilişki başlamadan tükendi. Sebebi de Adnan'ın isteksizliğiydi.

ELENEN BATUHAN TERZİ KİMDİR KİME TALİPTİ?

Kısmetse Olur evine Emre Gül elendikten sonra gelen Batuhan Terzi, Ayça Beğen ve Melis Buse'ye talip olmuştu.

batuhan terzi kimdir kismetse olur

Melis Buse ile görüşen damat adayı her zamanki gibi ondan karışık sinyaller aldı. İlişkileri başlamadan bitti.

Kısmetse Olur damat adayı ilk gün Melis Buse'ye talip oldu. İkinci gün de Ayça Beğen'i kırmızı odaya davet ederek ona olan ilgisini ilan etti.

19 Haziran 1987 doğumlu olan Batuhan Terzi 75 kilo ağırlığında fit bir bedene sahip. 1.86 boyunda olan Batuhan Terzi'nin asıl memleketi ise Ankara...

Batuhan Terzi'nin meslek hanesinde oyuncu yazıyor. Yani Kısmetse Olur evindeki diğer yarışmacılar gibi o da bir cast ürünü.