Seda Sayan'ın sunuculuğunu yaptığı 'Kaynana-Gelin, Seda'ya gelin' adlı program, pahalıya patladı. RTÜK, gelin ile kaynana arasında hakaretlere varan tartışma yaşanınca, Kanal D'ye 418 bin lira  ceza verdi.
Kanal D'de 24 Ocak günü yayınlanan programda, 'Kaynanalar mı yoksa gelinler mi daha uyumsuz" konusu ele alındı. Özlem adlı gelin ' Kayınvalidem, herşeye karışır, bebeğimin giyimine, yemeğine, uyku saatine bile müdahale ediyor' dedi. Kayınvalide ise 'Evde her işi ben yapıyorum o hiç bir şeyle ilgilenmiyor' cevabını verdi. Damat Hasret de, annesinin tarafını tuttu ve 'Eşim çok inatçı. Akşam işten gelmişim zaten yorgunum, çayı bile ben getiririm, çocuğa ben bakarım' dedi.

RTÜK raporunda ' Ailenin mahremiyeti bir kenara itilerek ayrıntılarıyla yaşanan sorunlar, milyonlarca izleyici önünde anlatılmış, aile kurumu ve evlilik hakkında olumsuz duygulara neden olunmuştur. Programda aile bireylerinin birbirlerini suçlar ve hakarete varır ifadeleri sıklıkla yer almıştır' denildi.  RTÜK üyeleri de programın 'Ailenin korunması ilkesine aykırılık teşkil ettiği' görüşü ile, Kanal D'ye 418 bin 963 lira para cezası verdi.