Zuhal Topal'la locasının beğenilen damat adaylarından Serkan, canlı yayında Gözde isimli talibiyle karşılaştı. Annesinin desteği ile Serkan'a talip olarak geldiğini söyleyen Gözde'ye, Serkan'ın kararı olumsuz oldu. Karşılaşma anının ardından yerine oturan Serkan, Zuhal Topal'dan söz istedi.
"BİRİ TARAFINDAN SEVİLDİĞİMİ BİLİYORUM"

Söz alan Serkan, "Zuhal Hanım, bunu söylemem ne kadar doğru bilmiyorum; ama biri tarafından sevildiğimi, değer gördüğümü biliyorum" diyerek söze başladı.
"O KİŞİ HANİFE"

Tahmin ediyoruz "Esin" diyen Zuhal Topal'a, o kişinin Esin olmadığını söyleyen Serkan, konuşmasına şöyle devam etti: "Umarım o kişi bu sözlerimi duyuyordur. Duymuyorsa da ben bu konuşmamı bir şekilde o kişiye izlettireceğim. O kişi kendini biliyor, benim için kıymetli. O kişiyi herkes tanıyor, seviyor. O kişi Hanife…" dedi.
ZUHAL TOPAL: MERAKLA BEKLİYORUM

Yeniden söz alan Zuhal Topal, "Hanife'nin de çok şaşıracağına eminim. Biliyorsun kızcağız biraz da senin yüzünden buradan gitti. Hanife seni çok sevdi, çok ama çok değer verdi. Sana gerçekten aşık oldu. Şu an ne düşündüğünü ben de merak ediyorum. Bakalım neler olacak, ben de sizler gibi merakla bekliyorum" şeklinde konuştu.
Hanife'nin, Serkan'ın bu çağrısına ne cevap vereceği merakla bekleniyor.