'İşte Benim Stilim'in büyük finalinde 8 yarışmacı finale kalırken son ikiye Merve Sevin ve Simay Tokatlı girdi.

İŞTE TÜRKİYE'NİN EN TARZ KADINI


Yapılan oylama sonucunda şampiyon Simay Tokatlı oldu. 'İşte Benim Stilim 2017' birincisi Simay Tokatlı, Türkiye'nin en tarz kadını ünvanının yanı sıra 100 bin TL'nin de sahibi oldu.



Ivana Sert, Kemal Doğulu ile Kerimcan Durmaz'ın jüriliğini, Öykü Serter'in ise sunuculuğunu üstlendiği 'İşte Benim Stilim' böylece final yaparak sezona veda etti.


SİMAY TOKATLI INSTAGRAM HESABINDAN TEŞEKKÜR ETTİ


Başarıya giden bu yolda emin adımlarla hiç yılmadan gecesiyle gündüzüyle büyük bir emek vererek hakettiğim ünvanımı aldım. 2017 Türkiyenin en tarz kadını ünvanını alarak tarzımı tescilledim. Bana bu yolda arkamda her daim dağım olan babama, emektar anneme canımdan çok sevdiğim kardeşime, sağ yanım Zeynep Ablama, benim kocaman aileme, başta tacımı jürilerin jürisi Nur Yerlitaş hanımefendiye ve jüri üyelerimiz Kemal Doğulu Ivana Sert ve Kerimcan Durmaz'a, canım Öykü Serter'e, babam gibi sevdiğim Uğurkan Erezli hocama, tüm arkadaş ve dostlarıma ve bu yarışmada tanıştığım ve onlarla bir bütün olduğum arkadaşlarıma, ibs ailesine ve en önemlisi benim küçük gizli hayranlarım fanlarım canlarıma ve bana inanıp destek veren herkese sonsuz teşekkür ederim. İyi ki varsınız.