Show TV'nin Ay Yapım imzalı, Pazartesi akşamına damga vuran dizisi "İçerde"nin 37. bölümünden ilk sahne yayınlandı. 

Mert’in Celal’e “Baba, bir çocuğu annesinden ayırman doğru değil” dediği, Mert’in beklenmedik cevabıyla Celal’in şok içinde kaldığı tanıtım izleyenleri ekran başına kilitledi!

İçerde'nin 36. bölümünde, birbirlerine iki yabancı olan Sarp ve Mert, Coşkun sayesinde kardeş olduklarını öğrendi. 

Mert ve Sarp’ın oyunuyla Coşkun’un öldüğüne inanan Celal, Sarp’ın peşine düştü. İki kardeş ise Celal’e karşı birlikte savaştı. Sarp, komiser Sema’yı kullanarak polis olduğunu kanıtlamaya çalıştı. Sarp’ın kaçmasını sağlayarak gelişmeleri uzaktan izleyen Kudret, oyuna yeniden dahil oldu. 

Celal’in mahallesine giderek ona meydan okuyan Kudret, yılların biriktirdiği hesabı kapatmak üzere harekete geçti. Celal’le yüzleşmek için Mert’i kaçıran Kudret, Sarp ve Mert’in Celal’e karşı planlarını bozdu. 

Kudret ve Celal’in karşı karşıya geldiği final sahnesinde Kudret’in vurularak Celal’in gözlerinin içine baktığı anlar izleyenleri ekran başına kilitledi.

Yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği ve iki kardeşin birbirini bulma hikayesini anlatan İçerde’nin başrollerinde Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Çetin Tekindor, Uğur Yücel, Bensu Soral, Damla Colbay, Mustafa Uğurlu, Rıza Kocaoğlu, Nihal Koldaş, Gözde Kansu ve Yıldıray Şahinler yer alırken yönetmenliğini ise Uluç Bayraktar üstleniyor.

"İçerde"nin merakla beklenen finaline son 3 bölüm kaldı!