Show TV'nin ilgiyle izlenen programlarından Zahide Yetiş'le huzurevinde yaşlı bir kadına yapılan akıl almaz işkenceleri ekrana getirdi.
TEK KELİME İLE VİCDANSIZLAR

İzleyenlerin vicdanını sızlatan görüntülerde başlarına eşarp takan iki hasta bakıcının oldukça yaşlı ve hasta olan bir kadınla dalga geçtiği görülüyor. "Seni almaya geldik" diyerek yaşlı kadını ölüme gideceğine inandırmaya çalışan iki vicdan yoksunu, uzun süre insan onurunu ayaklar altına almayı sürdürüp, kahkahalar eşliğinde bu ahlaksızlığı devam ettiriyor.
"SİZ KİMSİNİZ YA, SİZ KİMSİNİZ!"

Programın sunucusu Zahide Yetiş, bu görüntülerin Whatsapp ihbar hattına geldiğini belirterek şöyle devam etti: "Bu onların da annesi olabilirdi, sizin de anneniz olabilirdi. Ben bu görüntüleri izleyince çok kötü oluyorum. Siz kimsiniz ya, siz kimsiniz! Sizin hiç mi utanmanız, Allah'tan korkunuz yok? Her zaman söylüyorum; çok iyi huzurevlerimiz var ancak arada da böyle kendini bilmezler çıkabiliyor."
BAKANLIK HAREKETE GEÇTİ

Bu görüntülerin ardından harekete geçen Aile Ve Sosyal Politikalar Bakanlığı kişiler ve huzurevi hakkında gerekli incelemenin başlatılacağını bildirdi.