Game Of Thrones dizisinin entrikalar kraliçesi Olenna Tyrell'ı canlandıran Diana Rigg'in gençlik hali görenleri büyülüyor!Game Of Thrones dizisinin entrikacı kraliçesi Olenna Tyrell karakterini canlandıran Diana Rigg’in gençlik halini görenler şoke oluyor.  

Bir zamanlar seksapeliyle erkeklerin başını döndüren ve En Seksi Kadınlar listelerinin üst sıralarında yer alan Diana Rigg, estetik mücizeleriyle yıllara meydan okumayı değil, doğal bir şekilde yaşlanmayı tercih etmiş. 

20 Temmuz 1938 doğumlu aktris, Dame Diana Rigg olarak anılıyor. 1994 yılında Diana Rigg, Kraliçe Elizabeth tarafından tiyatro ve sinema sanatlarına olan katkılarından dolayı ‘Dame’ ünvanı verildi. 

Canlandırdığı karakterlerle birçok kez ödüle layık görülen Rigg ile ilk defa The Avengers / Tatlı Sert adlı dizide canlandırdığı Emma Peel karakteriyle tanıştık.  

Televizyon tarihine damga vuran Emma Peel karakterinden sonra Game Of Thrones’daki Olenna Tyrell rolüyle bizlere entrika yapmanın inceliklerini gösteren Diana Rigg,aynı zamanda bir James Bond kızı. 

Diana Rigg, 1969 yılında çekilen James Bond Kraliçenin Hizmetinde filminde kendinden yalnızca 13 yaş büyük olan Gabriele Ferzetti’nin kızı rolünü üstlendi. Ve yine aynı filmde, 007 James Bond’u evliliğe ikna eden tek bond kızı olma ünvanını taşıyor! 

Diana Rigg, 1981 yılında The Great Muppet Caper adlı filmde Lady Holiday karakterini canlandırmıştı. 

40’lı yaşlarındayken bir defa göz çevresine estetik yaptırdığını fakat daha sonra estetik yaptırmakla uğraşmak istemediğini söylüyor. 

Yıllar dış görünüşünü değiştirmiş olsa da, muhteşem oyunculuğundan hiçbir şey kaybetmeyen Dianna Rigg’i Game Of Thrones ve Dr. Who gibi efsanevi dizilerde izlemek muhteşem bir duygu!