Fox TV haber spikerleri Fatih Portakal ve İsmail Küçükkaya'nın sunduğu haber bültenleri kaldırılacağı iddiası gündeme bomba gibi düşmüştü.
İSMAİL KÜÇÜKKAYA YALANLAMIŞTI

Konuyla ilgili geçtiğimiz günlerde bir açıklama yapan İsmail Küçükkaya, iddiayı gündeme getiren Posta gazetesi yazarı Mesut Yar'ın yemek programı yapacağını belirterek "Mesut Yar ile ilgili bir haber duydum, kendisi magazin falan işleri yapan birisi, yakında dijital bir platformda yeme içme programı yapacakmış. Kendisine başarılar diliyorum" ifadelerine yer vermişti.
MİLLİYET YAZARI NOKTAYI KOYDU

Milliyet Gazetesi Yazarı Sina Koloğlu da bu iddiayı kanaldan et yetkili kişiye sorduğunu belirterek köşesinde olayın detaylarını kaleme aldı.
İşte Koloğlu'nun yazısındaki ilgili kısım;

"FOX eğlence kanalı olacak, haber programları kalkacak diye hayli tantana oldu. Yani Fatih Portakal, İsmail Küçükkaya kaldırılıyor. Yeni kurulacak bir haber kanalında yer alacakları söylendi. Hani nasıl denir, en yetkili kişiye sordum; 'Yok öyle bir şey. Yeni haber kanalı diye de bir şey söz konusu değil. Evet, kanal formatında değişiklik yapıyor. Bu haberlerin çıkarılması anlamına gelmez' dedi."