FOX Haber anchormani Fatih Portakal canlı yayındaki bir izleyici mailine sert tepki gösterdi. Portakal maildeki "Daha düne kadar PKK'ya helal olsun diyen sen. Şimdi üzülen sen. Sen ne biçim bir insansın?" ifadelerine yanıt verirken "Bak kardeş. Ben çiğ yemedim ki bağrım ağrısın. Benim ne olduğumu ben kendim çok iyi biliyorum." dedi.
"EĞER DELİKANLIYSAN BUNU OKU!"

Portakal geçtiğimiz haftalarda canlı yayında Irak'taki Türkmenlerin Peşmerge, ABD, PKK ve Irak ordusu tarafından IŞİD katliamlarından kurtarıldığını söylemiş "teşekkürü hakediyorlar" demişti. Portakal'ın o ifadesinden yola çıkan seyirci mailinde 'Daha düne kadar PKK'ya helal olsun diyen sen. Şimdi üzülen sen. Sen ne biçim bir insansın? Eğer delikanlıysan oku" denildi.

İŞTE PORTAKAL'IN SEYİRCİYE VERDİĞİ YANIT:

Bak kardeş. Ben çiğ yemedim ki bağım ağrısın. Benim ne olduğumu ben kendim çok iyi biliyorum. Kastettiğin o videoyu adam gibi izle. Ondan sonra beni eleştir. Orada benim eleştirdiğim iktidarın Türkmenlere sahip çıkmamasıydı. Odur. Bir kaç gündür acayip yüklenmeler var. Lütfen eleştirirken bilerek eleştirelim.