Televizyonların hem en çok izlenen, hem de en çok eleştirilen yapımlarının başında evlilik programları geliyor.
GÖZLER YENİ PROJELERE ÇEVRİLDİ
Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş'un bu konuda gelen şikayetleri değerlendiklerini ve sona yaklaşıldığını açıklamasıyla birlikte, televizyon kanallarında yer alan evlilik programlarının sunucularının da yeni projeleri konuşulmaya başlandı.
SİNA KOLOĞLU KALEME ALDI
Milliyet gazetesi yazarı Sina Koloğlu, 2007 yılından bu yana evlilik programları yapan sunucu Esra Erol'un, İzdivaç programının yasaklanması sonrasında ne yapacağını yazdı.
ESRA EROL YENİ PROJEYLE GELECEK
Koloğlu, ünlü sunucu Esra Erol'un yeni projeler için kolları sıvadığını ve yüksek ihtimalle önümüzdeki sezon ATV'de yeni bir projeyle yer alacağını da açıkladı.

"BEN ONURSUZ BİR İNSAN DEĞİLİM"
Esra Erol'dan programının dün yayınlanan bölümünde evlilik programlarının sonu geliyor haberlerine yanıt geldi. Canlı yayında açıklama yapan ve sezon sonunda artık bu mesleği yapmayacağını ima eden Esra Erol şunları söyledi: "Ben onursuz bir insan değilim. Benim şerefim, benim onurum her şeyden daha önemli. Ben babamdan böyle öğrendim çünkü. Yok artık! Bir yerlerde çamur varsa o çamur ise size de bulaşıyor. Ben o çamurla yaşayamam."
SESİ TİTREDİ
Esra Erol'un bu konuşmayı yaparken sesinin titrediği ve gözyaşlarını tutmakta zorlandığı dikkat çekti.