Survivor 2017'de açlığa dayanamadığı için ayrılmak zorunda kalan Eser West adadan ayrıldıktan sonra duygularını paylaştı. İşte Eser West'in o sözleri...

Survivor 2017'ye açlığa dayanamadığı için veda etmek zorunda kalan Eser West, adadan ayrılırken tüm merak edilenlere cevap verdi.
 
İşte Eser West'in konuşmasından satır başları:
 
TAM DİBE VURMADAN...
 
Aç kalmaktan korkularım vardı, o yüzden Survivor'a katılaacğıma öğrendiğimden günden katılana kadar açlık stresini çektim. Açlık vurunca da değişir alışırım diye düşündüm ama günden güne daha kötüye gitmeye başladım bu sağlığımı vurmaya başladı.
 
O yüzden elimden geldiğince kendimi zorladım ama artık kırılma noktasına gelmiştim ve bırakmakla en doğru kararı verdiğimi düşünüyorum. Gelmeden önce açlıkla nasıl başa çıkacağımı düşünüyordum. Kendimi motive etmeye çalıştım ama daha kötü oldum. Kırılma noktam nasıl olur bilmiyorum o yüzden tam dibe vurmadan bu kararı aldım.
 
SERHAT'A ÇOK PİS BİR ŞEY YAPACAKTIM
 
*Serhat Akın ile tartışmalar oldu ama Serhat bana karşı haddini aştı. İki çocuk babası, eski milli futbolcuysan ve 70 milyonun önünde kendini sergiliyorsan bu çok terbiyesizce bir şey. Ben onlara Acun abiye saygımdan dolayı sustum. Serhat'ın üstüne gitmedim yoksa yapmam gereken kafamda çok pis bir şey vardı yapmadım. Serhat'a olan kinimi burada bırakmak istedim.
 


 
CANSEL'İ ARADIM
 
*Survivor'a gelmeden önce ve sonra popülerite hiçbir zaman umrumda olmadı. Kendiliğinden gelişen bir şey oldu bu bir anda hayatım değişti. 
 
*Karar vermeden önce annemi aradım ben yapamam dedim, sonra Cansel'i aradım yapamacağım dedim. Cansel git dedi, o düşünceyle tamam dedim. Ama bence çoğu kişiden farklı ve hazırlık konusunda hiç sıkıntım yok, tek kuşkum açlıktı, kendime yenik düştüm."