Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, İstanbul’da katıldığı bir tören sonrası karşılaştığı TRT 1’de yayınlanan 80’ler dizisinde 'Yıldız’ rolünü oynayan Özlem Balcı ile sohbet etti.  Görüşme sırasında Erdoğan, eşine seslenerek, "Bak Emine en sevdiğin oyuncuyu bulduk" diyerek Balcı’yı gösterdi.
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sanat Düşünce ve Eğitim Derneği’nin (SADED) 2 gün önce İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlediği ’Asım’ın Nesli’nden Bir Usta’ adlı programa katıldı.

Program sonunda, davetliler arasında bulunan TRT 1’de yayınlanan '80’ler’ adlı dizinin oyuncusu ve belgesel yapımcısı Özlem Yıldız ile karşılaşan Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, oyuncuyla bir süre sohbet etti. Görüşme sırasında, Cumhurbaşkanı Erdoğan, eşine seslenerek, "Bak Emine en sevdiğin oyuncuyu bulduk" diyerek Balcı’yı gösterdi.  Erdoğan ve eşi diziyi ilgiyle izlediklerini ve Balcı’nın oyunculuğunu beğendiklerini söyledi.

Oyuncuyla bir süre sohbet eden Emine Erdoğan,  Özlem Balcı ile tanıştığı için mutlu olduğunu ifade etti. Özlem Balcı da, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’ın kendisine gösterdikleri ilgi için teşekkür etti.