Devlet Bahçeli 'Şerefsiz' polemiğiyle ilgili ilginç açıklamalarda bulunurken "Yüzde 13'le ne alakası var. Yüzde 13'e kaçak viski getirsek bile yetişemeyiz." dedi.
 
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Star Haber Ankara Temsilcisi Fatma Çözen'e açıklamalarda bulundu. Son günlerde çok sık gündeme gelen'HDP'ye oy veren Şerefsiz' tanımlamasını da anlatan Bahçeli sözlerine açıklık getirdi.
 
Bahçeli, HDP'ye oy vermiş Kürt seçmeni değil HDP'li olmayan ama HDP'yi kendi siyasal hedefleri doğrultusunda yönlendirmeye çalışan çevreleri suçladığını söylerken "Yüzde 13'le ne alakası var. Yüzde 13'e kaçak viski getirsek bile yetişemeyiz." dedi.
 
İşte Bahçeli'nin açıklamalarından satır başları:
 
CİLO DAĞINDA HDP'YE OY VERE BİZİ İLGİLENDİRMİYOR
 
Cilo dağının eteğinde birisi oy vermiş. Bu bizi ilgilendiren bir konu değil ki. HDP'li olmayıp HDP'yi yönlendirmek, HDP'yi kendi siyasal çıkarları için kullanan, yatta, yalıda viskilerini rakılarını içerken ortaya koydukları kanaati ele alıyoruz.
 
YAŞANMIŞ BİR OLAY VAR MESELA...
 
Yaşanmış bir olay var mesela. Bir kotranın arkasında 4 kişi içkilerini içerken birisi diyor ki ben HDP'ye oy verdim. Diğeri diyor ki niye böyle bir şey yaptın o da diyor ki CHP'ye kırgınım. MHP'ye niye oy vermedin deniyor o da diyor ki MHP parti değil faşist bir parti. Şimdi gerçek niyet bu mu değil mi? Biz bunu sorguluyoruz.
 
YÜZDE 13'E KAÇAK VİSKİ BİLE YETİŞTİREMEYİZ!
 
Eskiden beri söylenir yalılardan viskilerini yudumlayarak siyaseti yönlendirmeye çalışıyorlar. Yüzde 13'le ne alakası var. Yüzde 13'e kaçak viski getirsek bile yetişemeyiz."