Ünlü şarkıcı Sıla, Ahmet Kural'ın kendisini darp ettiği suçlamasıyla savcılığa başvurmuştu. Olaydan 18 saat sonra çekildiği iddia edilen görüntüler Kanal D Haber'de yayınlandı.

Şarkıcı Sıla, 1 Kasım tarihinde avukatı ile birlikte İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına gitti. Ve Ahmet Kural'dan dayak yediğini iddia ederek şikayetçi oldu. Ve uzaklaştırma kararı aldırdı. Dahası savcıya o dayağın izi olarak da 6 kare fotoğraf sundu. O fotoğraf karelerinde Sıla'nın kollarında ve yüzünde morluklar vardı. Oyuncu Ahmet Kural ise Sıla'ya şiddet uygulamadığını iddia etti. Sadece 29 Ekim sabahı tartıştıklarını öne sürdü. Savcılık halen soruşturmasını sürdürüyor. Taraflarda ellerindeki delilleri dosyaya koymaya devam ediyor.

Son olarak Ahmet Kural'ın avukatı da soruşturmanın seyrini değiştirebilecek bu görüntüyü dosyaya koydu. İddialara göre de bu görüntüler soruşturmanın seyrini değiştirebilirdi. Çünkü görüntülerde Sıla'nın kollarında ve yüzündeki morluklar görünmüyordu. Yani darp izi yok gibiydi. Ama şarkıcı Sıla iddiasına göre eğlendiği görünen bu görüntülerden bir gün sonra sonra yani 31 Ekim 2018 tarihinde saat 14'te özel bir hastaneden darp raporu almıştı. O rapora göre de şarkıcı Sıla'nın kollarında, yüzünde ve bacaklarından morluklar vardı. Şimdi bu görüntüler soruşturmayı yürüten savcılık tarafından incelenmeye gönderilecek.