Ruh hastası sözde IŞİD emiri Cuma Mol'u referans alarak hayasızca açıklamalar yapan CHP Milletvekili Mahmut Tanal, sanatçı Orhan Aydın ve İngilizce yayınla dünyaya duyuran Paralel yapı yayın organlarından Today's Zaman gibi isimlere Hürriyet gazetesi Yazarı Ahmet Hakan'dan "Allah bu şeref ve haysiyet cellatlarının tümünün belasını versin" sözleriyle ağır bir yazı içeren tepki geldi.

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Lazika İslam Emirliği tarafından, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan'a evlilik teklifinde bulunulduğu gibi iğrenç iddiaları yaymış ve büyük bir tepkiyle karşılanmıştı.

Tepkilere bugün de bir yenisi eklendi ve yazar Ahmet Hakan "Sümeyye Erdoğan'a yapılan hayasız saldırı" başlığıyla yazdığı yazısında, "Hayasızlığın ve alçaklığın karşı taraftaki temsilcileri Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan'a utanmazca ve namussuzca saldırıyorlar. Bu saldırılarını da IŞİD'li bir psikopat sapık üzerinden yapıyorlar. Sözde IŞİD düşmanı bu tipler, söz konusu karşı oldukları şahıs ve ailesi olunca... Hiç düşünmeden IŞİD'li psikopat sapıkla bile işbirliği yapıyorlar. Allah bu şeref ve haysiyet cellatlarının tümünün belasını versin" dedi.

Paralel yapıya yakınlığı ile bilinen ve Türkiye'yi uluslararası arenada terör örgütlerine destek verdiği yönünde kara propaganda yürüten Bülent Kenes'in Genel Yayın Yönetmenliğindeki Today's Zaman gazetesi haberi İngilizce'ye çevirerek kampanyaya destek vermişti.