Survivor 2018 Adem Turabi kavgası görüntülerini izleyici merak ediyor. Ancak Acun Ilıcalı Adem Turabi kavgası videosu yayınlanmayacağını açıkladı. Peki Adem Turabi neden kavga etti? İşte bu sorunun cevabı Sema'dan geldi.

Adem 'Yenilir yutulur laflar söylemedik ben bunları hemen unutamam bunu unutmak için biraz süreyen ihtiyacım var.İkimiz için de yararlı olur. İnşallah bir daha yaşanmaz.'

Adem Turabi kavgası nedeni belli oldu video görüntüleri...

All Star takımında Adem ve Turabi’nin ekrana gelmeyen kavgasının yankıları ise devam ediyor. Adem ile Turabi arasında yaşanan kavgayı merak eden Survivor tutkunları Acun Ilıcalı'ya adeta mesaj yağdırdı.

Adem Turabi kavgası nedeni belli oldu video görüntüleri...

Kavga sonrası açıklamalarda bulunan her iki taraf şöyle sözler sarf etti. Turabi' Bu aralar kendim olamayacağım, olursam Survivor hayalime veda edeceğim. Bir süre Turbo Panter olamayacağım Survivor’dan olmak istemiyorum.'

En başta Survivor 2018 izleyicileri olmak üzere herkes Turabi Çamkıran ve Adem Kılıççı kavgasının görüntülerini merak ediyor. Geçtiğimiz hafta Acun Ilıcalı, Adem ve Turabi'nin büyük bir kavga ettiğini açıklamıştı. Hemen ardından Adem ve Turabi orada bulunanlardan özür dilemişti. Acun Ilıcalı ise Adem Turabi kavgası videosu veya görüntüsü yayınlanmayacağını açıklamıştı. Bir de dün akşam bunlar üzerine Sahra Nagihan kavgası geceye damga vurunca, herkes Adem Turabi kavgasını daha çok merak eder oldu.

ADEM TURABİ KAVGASI GÖRÜNTÜLERİ YAYINLANMADI AMA; Sema o akşaml yaşananları anlattı. Sema röportaj sırasında yaşanan kavganın nasıl olduğunu açıkladı.All Star takımını geren Turabi-Adem tartışması hakkında yarışmacılar yorum yaptı. Yaşanan kavganın en yakın şahitlerinden olan Sema olayın şarkı sebebiyle çıktığını söyleyerek şunları anlattı:

ÜMİT KARAN'DAN ADEM VE TURABİ'YE TEPKİ 'RAHAT DOKUNUYOR' Ümit Karan ise yaşanan kavganın ardından iki isme de sert tepki gösterdi. Karan, 'İkisi de olgun insanlar. Anlamasalar da biz farklı şekilde anlatırız. Büyükleri olarak müdahale ederiz. Ayıp bir şeydi. Hoş değildi. Herhalde rahat dokunuyor.' ifadelerini kullandı.