Hürriyet yazarı Ahmet Hakan bugünkü köşe yazısında Acun'u adeta ihbar ederek,"Yarışmalarına katılan yarışmacılardan biri daha FETÖ’cülükten içeri düşmüş.  FETÖ yüzünden kurumlar kapatılırken, sınavlar yenilenirken, kayyumlar atanırken... FETÖ’cü kaynayan Acun’un yarışmalarına neden el atan yok?" diye yazdı.
Acun, Ahmet Hakan'a fitneci dedi
"EN KÜÇÜK BİR YARDIMDA BULUNMADIM"
Bunun üzerine cevap veren Acun, hayatının hiçbir döneminde söz konusu terör örgütünün liderliyle bir araya gelmediğini, faaliyetlerine de en küçük bir yardımda bulunmadığını söyledi.
"Geçmişte ve bugün bu terör örgütüyle mücadeleyi yapan devlet büyüklerimize, söz konusu fitnecinin de aralarında bulunduğu güruhun saldırı ve hakaretlerine ragmen, verdiğimiz destek kamuoyunun malumu" diyen Acun devamında şunları söyledi:
Acun, Ahmet Hakan'a fitneci dedi
"BU AKLIEVVELLER BÖYLE DÖNEMLERİN KLASİĞİ"
"Bu açık gerçekler ortadayken, mevcut konjonktürden yararlanmak umuduyla, gerçek karakterlerini ortaya çıkararak iftira ve fitne peşinde koşan aklıevveller, içinden geçtiğimiz zor dönemlerin bir klasiğidir.
"6000 YARIŞMACIDAN 2'Sİ FETÖ ZANLISI ÇIKTI DİYE.."
Bu fitnecilerden bir köşe yazarı 11 sene içinde yarışmış 6000 (altıbin) yarışmacıdan ikisi Fetö zanlısı çıktı diye bizim yarışmaları töhmet altında bırakmanın peşine düşmüş.
"ESKİDEN ÖRGÜTÜN HER TÜRLÜ İFTİRASINI SAHİPLENİRDİ"
İşin komik tarafı söz konusu fitneci düne kadar Fetö iftiralarının peşinden giderek, yazılarıyla bu karanlık örgütün her türlü iftirasını sahiplenirdi. Şimdi de, darbe girişimiyle uykusundan uyanarak, kirli geçmişini unutturmak için "en iyi savunma hücumdur"u oynuyor.
"MİLLET BİZİ DE, FİTNECİ İFTİRACILARI DA TANIYOR"
Bu karanlık müfteri fitnecinin farkında olmadığı birşey var. Milletimiz bizi de, fitneci iftiracıları da zaten tanıyor ve biliyor. Dolayısıyla o çirkin "çamur at izi kalsın" taktiğini tutturması mümkün değil.
"FETÖ PROJELERİNE HER TÜRLÜ DESTEĞİ VEREN AKLIEVVEL"
Ama o dahiyane (!) araştırma önerisi, darbe gecesine kadar Fetö projelerine her türlü desteği veren aklıevvel, fitneci köşe yazarlarını da kapsarsa kendisine kefil bulmakta zorlanabilir"
Acun, Ahmet Hakan'a fitneci dedi
Acun, Ahmet Hakan'a fitneci dedi