Son dönemlerde
dizi sektöründe peşpeşe gelen erken final haberlerine yenileri eklenmeye devam ediyor.

Son dönemlerde dizi sektöründe peşpeşe gelen erken final haberlerine yenileri eklenmeye devam ediyor. İzleyiciden beklenen ilgiyi göremeyen diziler, kanal yönetimleri tarafından yayından kaldırılıyor. İzleyiciden beklediği ilgiyi göremeyen 3 dizi daha erken final yapma kararı aldı.

'KAYIP' 27 OCAK'TA FİNAL YAPIYOR

Kanal D ekranlarında yayınlanan Kayıp dizisi final kararı aldı. Başrollerini Mete Horozoglu, Aslı Enver, Dolunay Soysert ve Kaan Taşaner'in oynadığı Kayıp, 3 bölüm sonra 27 Ocak'ta final yapıyor. Geçtiğimiz haftalarda final yapacağı açıklanan dizi, izleyicilerin isteği üzerine devam kararı almıştı. Kanal yönetiminin 27 Ocak'taki finalden dönme ihtimalinin olmadığı öğrenildi.

TRT, ESKİ HİKAYE'Yİ BİTİRİYOR

ARC Film'in yapımcılığını üstlendiği, Levent Cantek'in senaristliğini üstlendiği, Bahadır İnce'nin yönetmenlik yaptığı, Buğra Gülsoy ile Funda Eryiğit'in başrolde yer aldığı, TRT 1'de ekrana gelen 'Eski Hikaye' dizisi reytinglere direnemedi. Eski Hikaye dizisinin 3 hafta sonra 17. bölümüyle final yapacağı öğrenildi.

SANEM ÇELİK'E ŞOK

Reyting kurbanı son dizi ise Kanal D'nin başrollerini Sanem Çelik, Oktay Kaynarca ve Murat Ünalmış'ın paylaştıkları 'İnadına Yaşamak' adlı dizisi final bölümü ile ekrana geliyor. İnadına Yaşamak dizisi reytinglerde istenilen başarıyı yakalayamadığı için kanal yönetimi tarafından bitirildi.