'O Ha­yat Be­nim' di­zi­sin­den ay­rı­lan Ye­şim Ce­ren Bo­zoğ­lu, can­lan­dır­dı­ğı ka­rak­ter için al­dı­ğı 30 ki­lo­yu ver­ebilmek için Ku­şa­da­sı­'n­da bir za­yıf­la­ma mer­ke­zi­ne git­ti. 21 gündür za­yıf­la­ma mer­ke­zin­de ka­lan Bo­zoğ­lu, 7 ki­lo ver­di.

 

At kuyruğu çayı

 

Ka­lan ki­lo­la­rı­nı ver­mek için sı­kı bir şe­kil­de ça­lı­şan Bo­zoğ­lu, di­yet prog­ra­mın­da ağır­lık­lı ola­rak seb­ze ye­mek­le­ri, sa­la­ta­ ve seb­ze çor­ba­la­rı­nı ter­cih et­ti­ği­ni an­lat­tı.Bo­zoğ­lu­'nun ki­lo ver­me­sin­de­ki en önem­li et­ken­ler­den bi­ri de şiş­kin­li­ği alan ve faz­la ki­lo­lar­dan kur­tul­ma­ya ya­ra­yan at kuy­ru­ğu ça­yı.

 

Bu ça­yı ye­mek­ler­den son­ra iç­ti­ği­ni be­lir­ten Bo­zoğ­lu, "Bir tu­tam at kuy­ru­ğu, 4,5 ka­ran­fil, bir ka­buk tar­çı­nı kay­na­mış su­ya atı­yo­ruz. Gün içe­ri­sin­de ye­mek­ler­den son­ra tü­ke­ti­yo­ru­z" de­di. Sanatçı, sabahları tükettiği may­da­noz, li­mon, na­ne, ro­ka, sa­la­ta­lık ve de­re­otundan oluşan 'yeşil iksir' ka­rı­şı­mının da tok tuttuğunu söyledi.

Zayıflama sırlarını sosyal medyada sevenleriyle paylaşan sanatçı, "Şu anda benimle birlikte 15 kişi yürüyüşe başladı. Onlar bana fotoğraflarını gönderdikçe motive oluyorum. Bulunduğum zayıflama merkezinde önemli olanın zayıflamak değil, yağ yakımı olduğunu öğrendim. Totalde 7 kilo verdim. Bunun 5 kilosu yağ" diye konuştu.