Yeliz Yeşilmen, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda maneviyatı yüksek bir insan olduğunun altını çizerek, "Organlarımla konuştum, onlara seslendim" dedi.


Yeliz Yeşilmen: Organlarımla Konuştum, Onlara Seslendim
Bir döneme damga vuran isimlerden Yeliz Yeşilmen, geçtiğimiz gün koltuk altında oluşan kist nedeniyle önemli bir ameliyat geçirdi.
YAŞADIKLARINI PAYLAŞTI

Geçirdiği riskli ameliyatın ardından sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan Yeşilmen, maneviyatı yüksek bir insan olduğunun altını çizerken, yaşadıklarını takipçileriyle paylaştı.
"BOL BOL DUA EDELİM"
Yeşilmen'in paylaşımı şöyle:"Hayırlı cumalar. İçimden ER-REZZAK demek geldi ve hemen anlamına baktım. Cuma kalbimin sesini dinlemem gerek bir kez daha anladım. Bol bol dua edelim. Ameliyat öncesi namazımı kıldım aynen sezaryen ameliyatlarındaki gibi. Hayatım boyunca 5. büyük ameliyatımı geçirdim ve hepsinde küçük Kuran-ı Kerim yanımdaydı. Ve narkoz öncesi son sözüm 'kitap hep yanımda kalacak' demem oldu.
"ORGANLARIMLA KONUŞTUM"
Çıkar çıkmaz narkoz fazla aldığım için toparlamam zor oldu. Ama organlarımla konuştum, onlara seslendim rabbime yine dua ettim. Ve çok şükür ağrım var ama toparladım. Bunları size niye anlattım içimden geldi. Yer gök dua üstüne kurulu. İnancım olmasa ben biterim.
"BENİ AYAKTA TUTAN İNANCIM"
Rabbime öyle büyük bir bağla bağlıyım ki beni ayakta tutan o inancım. Bilen bilir arabamda, çantamda, her evimde, her odamda boy boy Kuran-ı Kerim vardır çok şükür. Hayırlı cumalar."