Alman oyuncu Cosima Viola (28), gençlere yönelik olan 'Lindenstrasse' isimli dizide 15 yıl boyunca rol aldı. 808 bölümde çocukların ve gençlerin karşısına 'Jack' olarak çıkan sanatçı, bu kez yetişkin erkekler için soyundu.
"KADIN SEVGİLİM VARDI AMA BEN..."
Almanya'da da yayınlanan Playboy'un ekim sayısına çıplak pozlar veren Viola, özel yaşantısıyla ilgili sırları da açıkladı. Bir süre bir kadınla birlikte yaşadığını itiraf eden Viola, "Bir yıl boyunca kadın sevgilim vardı. Birlikte yaşadık. Şimdi erkek arkadaşım var. Anladım ki ben kadınlardan değil, erkeklerden hoşlanıyorum" dedi.

"BU FOTOĞRAFLAR BENİM VAHŞİ YÖNÜMÜ GÖSTERİYOR"
Dergiye verdiği çıplak pozlar hakkında da, "Bu fotoğraflar benim vahşi yönümü gösteriyor" diyen Cosima Viola, sevgilisini de birlikte rol aldıkları dizide tanıdığını söyledi.

"YATAK SAHNESİNİ İKİMİZDE ÇIPLAK İZLEDİK"
Viola, "Valentin Schreyer ile birlikte oynadık. Yatak sahnesini çektik. Daha sonra yemekte buluştuk. Orada bana aşık olduğunu söyledi. O günden beri de birlikteyiz. Çektiğimiz yatak sahnesini ikimiz de çıplak yataktayken birlikte sonradan izledik. Anladık ki biz birbirimizi seviyoruz" dedi.