İSTANBUL Kongre Merkezi'nde 5'incisi düzenlenen 'Avea Sıra Dışı Müzik Konserleri' kapsamıda sahne alan Yasmin Levy, eşsiz yorumu ile İstanbullu hayranlarına müzik ziyafeti verdi. Ladino dilinde şarkılar söyleyen Yasmin Levy hayranlarına Türkçe, "Hoş geldiniz, bu gece çok mutluyum, evimdeyim" diye seslendi.
Yasmin Levy dün akşam İstanbul Kongre Merkezi’nde hayranlarıyla buluştu. İzleyenleri için özel sürprizler hazırlayan Levy, 'Firuze' ve 'Sevda' şarkılarını Ladino dilinde seslendirdi.
8 aylık hamile olan Levy, konser boyunca aldığı enerjinin kendisine ve bebeğine çok iyi geldiğini ifade etti. Konserde seyircilere zaman zaman Türkçe hitap eden Levy, Türkiye’de olmaktan duyduğu mutluluğu "Bu gece çok mutluyum, evimdeyim" şeklinde ifade etti. Levy, konser boyunca her fırsatta Türkiye’ye olan sevgisini dile getirdi.
Yasmin Levy, 'Avea Sıra Dışı Müzik Konserleri' 5. yılı kapsamında 'Muhteşem Şehir' olarak adlandırdığı İstanbul’da konser verdiği için çok mutlu olduğunu, Türkiye’de izleyicinin enerjisinin kendisine çok iyi geldiğini belirtti. Konser sonrası Levy, hayranları için albümünü imzalayarak onlarla fotoğraf çektirdi.

(FOTOĞRAF)