Cihangir'de tinercilerin para istemesinin reddettiği gerekçesiyle bıçaklandığını öne süren oyuncu Rıza Sönmez'in  yalan söylediği ortaya çıktı.
Polis olay yerinde yaptığı kamera incelemesinde oyuncu Rıza Sönmez"i bıçaklayan kişinin Taksim'deki Beyrut Bar'ın sahibi avukat Sidar Ayman olduğunu belirlendi. Ayman ile oyuncu Sönmez'in arkadaş olduğu alkol aldıktan sonra tartıştıkları ortaya çıktı. Polis, Sidar Ayman'ı gözaltına aldı. Ayman polise ifade vermeyi reddetti. Sadece tartışmanın alkolün etkisiyle yaşandığını söyledi.


Yalan beyandan soruşturma açıldı


Polis hastanede bulunan Sönmez hakkında ise 'yalan beyanda bulunarak adli mercileri yanılttığı' gerekçesiyle soruşturma başlattı. Oyuncu  Rıza Sönmez polise verdiği ilk ifadesinde bıçaklanma Cihangir'de sokak çocuklarının yanına geldiğini para istediğini reddettiği için sol kolundan bıçaklandığını iddia etmişti. Ayrıca sosyal medyadan da bu açıklamayı yapmıştı.


Saldırıya uğradığını iddia etmişti


Oyuncu Rıza Sönmez, Cihangir'de önceki gece saldırıya uğradığını ve endisinden para isteyen sokak çocuklarına "hayır" cevabı veren Sönmez, kolundan bıçaklandığını iddia etmişti. Kanlar içinde hastaneye koşan Sönmez'in, burada kan kaybı ve derin kesiden dolayı ameliyata alındığı söylenmişti. Oyuncu olayla ilgili şu açıklamayı yapmıştı: “Cihangir’de sokak çocukları yanıma geldi, para istedi. Vermeyeceğimi söyleyince de bıçakla sol koluma darbe aldım. Hemen hastaneye koştum, ameliyata aldılar. Doktorlar birkaç gün daha hastanede kalmam gerekebileceğini söylüyor.”