Jody Foster ve Amber Heard'den sonra bir ünlü daha eşcinsel olduğunu açıkladı.
 
Oscar'a aday gösterildiği Juno filmiyle tanınan Ellen Page, Las Vegas'ta düzenlenen Eşcinsel Gençler Konferansı'nda lezbiyen olduğunu açıkladı.
 
"SAKLANMAKTAN BIKTIM"
 
Kanadalı oyuncu konuşmasını yaparken gözyaşlarına hakim olamadı.İnsan Hakları Örgütü tarafından düzenlenen konferansta Page, "Saklanmak ve yalan söylemekten bıktım. Bugün buradayım çünkü eşcinselim ve belki de bir fark yaratabilirim" diye konuştu.
 
"RUHUM ACI ÇEKTİ"
 
Yıllardır acı çektiğini söyleyen Page, "Acı çektim, çünkü kendimi açığa vurmaktan korktum. Ruhum acı çekti, beynim acı çekti. İlişkilerimde başarılı olamadım. Ve bugün buradayım, tüm bu çektiğim acıların karşısında" dedi. Reuters'ın haberine göre, 26 yaşındaki aktris, "Ne olursa olsun yardımcı olmak benim için, bir kişisel yükümlülük ve sosyal bir sorumluluk" diye açıkladı.
 
Page'in konuşmasına internet sitelerinde yer veren İnsan Hakları Örgütü, oyuncuyu "kişisel ve çetin yolculuğunu tamamlayarak", toplum önüne çıktığı için tebrik etti.

Haber ile ilgili metin girin!.
 
OYNADIĞI FİLMLER
 
2007 yılında Juno filminde hamile bir genci canlandıran Page ayrıca Inception, To Rome with Love, X-Men: The Last Stand filmlerinde de rol almıştı.
 
Page'in adı bir dönem Alexander Skarsgard ile anılmıştı.
 
Ellen Page Whip It filminde başrolü paylaştığı Drew Barrymore ile Marie Claire dergisine böyle bir poz vermişti.İkili, öpüşerek verdikleri pozla bekledikleri ilgiyi yakalamayı başardı.
 
 
Page, dergiye verdiği röportajda Barrymore için "Onu tanımak gerçek olamayacak kadar güzel" demişti.