Ünlü İkiz Kardeşler, Aynı Adamla Evlenmek İstiyor
Dünyanın 'en çok birbirine benzeyen tek yumurta ikizleri' olarak ünlenen Anna ve LucyDeCinque (30) kardeşler, uzun bir süredir aynı erkekle flört ediyor.
EVLENMEK İSTİYORLAR
Avusturalya'nın Perth şehrinde yaşayan ikiz kardeşler, dört senedir birlikte oldukları elektrik teknisyeni sevgilileri Ben Byrne (32) ile evlenmek istediklerini itiraf ettiler. Böyle sıra dışı bir ilişkinin oluşmasına aslında Byrne önayak olmuş. İkizleri ilk defa kendi kişiselFacebook hesabındaki 'ortak arkadaş önerileri' arasında görmüş ve onlara arkadaşlık teklifi yollamış.

''DENGEYİ KURMAK ZORUNDAYIM''
Byrne, iki sene önce Dünya Kadınlar Günü'nde The Sun Gazetesine, "Hayatımda ilk defa aynı anda iki kız arkadaşım oldu ve dürüst olmak gerekirse bu oldukça zorlayıcı bir şey çünkü ikisine de tamamen eşit davranmak gerekiyor. Birisi için ne yapıyorsam, diğeri için de aynı şeyi yapmak, dengeyi kurmak zorundayım." şeklinde konuştu.

ÜÇ KİŞİLİK EVLİLİK KANUNLARA AYKIRI
DeCinque kardeşler, Byrne ile evlenmek için can atıyor fakat üç kişi arasında bir evlilik gerçekleştirmek kanunlara aykırı. Bu nedenle tek yumurta ikizleri nikâh olmasa da düğün yapmakta ısrarcı. Byrne'dan çocuk sahibi olmak istediklerini de dile getiren ikizler, "Aynı anda hamile kalmak istiyoruz. Riskli olduğunun farkındayız ama yine de Byrne'dan pek çok çocuğumuz olsun istiyoruz." dedi.

''BİZE TİKSİNDİRİCİ GELMİYOR''
İkizlerden Lucy sevgilisi Byrne için, "Bize tamamen adil davranıyor. Eğer Anna'yı öpmüşse, hemen gelip beni de öpüyor. Dışarı çıktığımızda ikimizin de elinden tutarak yürüyor. Üçümüz birlikte uyuyoruz, bize diğer insanların düşündüğü gibi tiksindirici gelmiyor bu durum. Hiçbir zaman kardeşimle birbirimizi kıskanmadık çünkü Byrne'ın ikimizi de eşit derecede sevdiğinden şüphemiz yok" şeklinde konuştu.