Osman URAS/BODRUM (Muğla), () - MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde tatil yapan eski futbolcu ve futbol yorumcusu Ümit Karan, ALS hastalığıyla ilgili farkındalık oluşturmak için dünyada çığ gibi büyüyen 'Ice Bucket Challenge' (Bir Kova Buz) etkinliğine katıldı. Karan, başından aşağı buzlu suyu dökmeden önce, Acun Ilıcalı, Saba Tümer ve Ümit Davala'ya meydan okuduğunu söyledi.
Tatilini Bodrum'da geçiren Ümit Karan da ALS hastalığıyla ilgili farkındalık oluşturmak için düzenlenen 'Ice Bucket Challenge' etkinliğine katıldı. Bir sosyal paylaşım sitesinden görüntüleri paylaşan Karan, Acun Ilıcalı, Saba Tümer ve Ümit Davala'ya meydan okuduktan sonra başından aşağı buzlu su döktürdü.
Dün akşam saatlerinde geldiği kafedeki arkadaşlarıyla sohbet eden ve Bodrum manzarasının keyfini çıkartan Karan, "Meydan okumak önemli değil, ALS hastalığını ön plana çıkarmak önemli. Çok sevdiğim dostlarım var onlara meydan okudum. Birisi Acun, diğeri Saba Tümer, birisi de Ümit Davala. 24 saat süreleri var. İnşallah kabul ederler. Bir tek ALS hastalığı yok tabi. Bunun gibi bir sürü hastalık var. Bununla ilgili güzel bir kampanya başlatıldı ve çok da iyi oldu" dedi.
Ümit Karan, bir sürpriz yapıp futbol dünyası dışında bir dizi film ile ekranlarda olabileceğini söyledi.

FOTOĞRAFLI